Μετεκλογικό μήνυμα του δημάρχου Χαράλαμπου Καλού

Μετεκλογικό μήνυμα του δημάρχου Χαράλαμπου Καλού

Συνδημότισσες και συνδημότες,

Τις ημέρες αυτές με κατακλύζουν συναισθήματα χαράς, συγκίνησης και ευγνωμοσύνης. Νοιώθω πραγματικά την ανάγκη να επικοινωνήσω με όλους σας, όχι από εθιμοτυπικούς λόγους, αλλά για να μοιραστώ μαζί σας αυτά τα συναισθήματα και να σας ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας, που επιλέξατε η «Σύγχρονη Λευκάδα» να αποτελέσει την συνειδητή σας επιλογή και στο πρόσωπο το δικό μου, τον άνθρωπο που θα σας εκπροσωπήσει τα επόμενα τέσσερα έτη, από την εξόχως τιμητική θέση του δημάρχου Λευκάδας.

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι η πόρτα του γραφείου μου θα είναι ανοιχτή για όλους τους Λευκαδίτες, ανεξαρτήτως της όποιας επιλογής έκαναν στις πρόσφατες εκλογές.

Λευκαδίτισσες και Λευκαδίτες,

Την 1η Σεπτεμβρίου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για την τοπική αυτοδιοίκηση στην Λευκάδα. Ένα κεφάλαιο που απαιτεί συναίνεση και συνεργασίες. Από την μεριά μου θα καταβληθεί η μέγιστη δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να διαμορφωθεί το πλαίσιο εκείνο που θα επιτρέψει σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους να συμβάλλουν στην πράξη, στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας και στην χάραξη βιώσιμης και ισόρροπης ανάπτυξης. Τα προβλήματα είναι κοινά και επιζητούν λύσεις. Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι όλοι μας, τόσο οι τριάντα τρεις δημοτικοί σύμβουλοι όσο και εγώ, θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων για το καλό της Λευκάδας.

Φίλες και φίλοι,

Θα ήθελα να τονίσω ότι αν πιστώνω κάτι στον εαυτό μου, αυτό δεν είναι η εκλογή μου στην θέση του δήμαρχου, αλλά το ότι κατάφερα να εμπνεύσω και να κάνω συμμέτοχους στην κοινή προσπάθεια τους πενήντα ένα συνεργάτες μου – υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. Με αυτήν την προσέγγιση, φιλοδοξώ να κινητοποιήσω και τους μελλοντικούς μου συνεργάτες, τους υπαλλήλους του δήμου, αλλά και ολόκληρη την κοινωνία της Λευκάδας προς τον κοινό στόχο. Να πάει η Λευκάδα ΜΠΡΟΣΤΑ.

Αναλαμβάνω την ευθύνη.

Με εκτίμηση,

Χαράλαμπος Καλός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *