Ο Χ. Τριλίβας αφισβητεί την απόφαση αποπομπής του

Ο Χ. Τριλίβας αφισβητεί την απόφαση αποπομπής του

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για τα όσα ψευδή συκοφαντικά και υποκινούμενα από άτομο για το οποίο είχα προειδοποιήσει το Δήμαρχο κ. Κώστα Δρακονταειδή για το κακό που κάνει στην παράταξη μας και συγκεκριμένα ο γραμματέας της δημοτικής κοινότητας Καστού Γεώργιος Τριλίβας ο οποίος με το μπαράζ προσωπικών επιθέσεων, ψευδών και ανυπόστατων αναρτήσεων κατά μου, έχει δημιουργηθεί θόρυβος στην κοινωνία της Λευκάδας, έχω να δηλώσω τα εξής:

  1. Εξέφρασα το δημοκρατικό μου δικαίωμα της ψήφου, όπως ο νόμος ορίζει.

2) Δεν είμαι κομματάρχης να καθοδηγώ ψήφους η να εκβιάζω είτε της οικογένειάς μου είτε των συγχωριανών μου.

3) Αμφισβητώ την απόφαση του Δημάρχου για παραπομπή μου από την θέση του Αντιδημάρχου,γιατί βάση του νόμου ( 4071/12) δεν παρέβηκα κανένα από τα καθήκοντά μου ως Αντιδήμαρχος Καστού.

4) Καλώ όλους τους συγχωριανούς μου σε δημόσια ανοικτή συζήτηση για το θέμα και αν έστω ένας έχει παράπονό για την θητεία μου ή την συμπεριφορά μου να έρθει να το πει χωρίς φόβο.

5) Επιφυλάσσομαι να ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμα,αγωγή και λοιπά, κατά όποιου με διαβάλλει προσωπικά και συνεχίζει να δημοσιεύει, τα καθοδηγούμενα από τον κύριο Γιώργο Τριλίβα ψεύδη.

Τέλος εν όψει του Β γύρου των εκλογών στο Δήμο Λευκάδας, εκτιμώντας εξίσου και τους 2 υποψηφίους κ. Θ. Σολδάτο και Χ.Καλό ζητώ να μην χρησιμοποιηθεί η ενδοπαραταξιακή αυτή κακοήθεια στο μεταξύ τους αγώνα για την Δημαρχία.

Χρήστος Τριλίβας αντιδήμαρχος Καστού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.