Ο Γ.Γ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης διαψεύδει

Ο Γ.Γ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μόσχος Κορασίδης, διαψεύδει τοπική ιστοσελίδα και επιβεβαιώνει τον κ. Ξ. Βεργίνη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των δημοσιογράφων Μυρσίνης Τσίγκου και Κατερίνας Μεσσήνη, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με τον Γενικό Γραμματέα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μόσχο Κορασίδη, εκείνος απάντησε, σχετικά με δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας, το οποίο διέψευδε τις συναντήσεις και επικοινωνίες του κ. Ξενοφώντα Βεργίνη με τους αρμόδιους του Υπουργείου:

«Ο πρώτος άνθρωπος που μιλάω από τη Λευκάδα είστε εσείς.
Δεν έχω ξαναμιλήσει με κανέναν.
Είναι απλά τα πράγματα και τα πραγματικά γεγονότα έχουν ως εξής: Την προηγούμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, ήρθε στο γραφείο μου ο κ. Βεργίνης και ο κ. Χαλκιάς.
Ο κ. Βεργίνης είχε πάει πριν στο γραφείο του κ. Χαλκιά και ήρθαν στο γραφείο μου μαζί. Τον κ. Θεοχαρόπουλο τον πήραμε τηλέφωνο, γιατί βρισκόταν σε κάποια σύσκεψη και δεν μπορούσε να παρευρεθεί. Το θέμα που συζητήσαμε αφορούσε τους επενδυτές στη Λευκάδα που έχουν καταθέσει μελέτες στο Πρόγραμμα Leader, ώστε να βρεθεί μια φόρμουλα και οι άνθρωποι αυτοί να μην μείνουν χωρίς επενδύσεις, να βρεθεί μια λύση.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *