Το νέο Δ. Σ. του Σωματείου “Φίλοι Ι. Μονής Φανερωμένης”

Το νέο Δ. Σ. του Σωματείου «Φίλοι Ι. Μονής Φανερωμένης»

«ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 διεξήχθησαν οι τακτικές εκλογές τού Σωματείου μας για την ανάδειξη τού Διοικητικού Συμβουλίου και τής Εξελεγκτικής Επιτροπής για την τριετία 2019-2021.

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου τ.ε. το νέο Δ.Σ. κατά την πρώτη του συνεδρίαση συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Γεωργάκης Λάμπρος,

Αντιπρόεδρος: Φωκάς Γεράσιμος,

Γενικός Γραμματέας: Ψαθάς Νικήτας,

Ταμίας: Τζουανόπουλος Σπυρίδων,

Μέλος: Ζαχαράκη Ευτυχία,

1ο αναπληρωματικό Μέλος: Σαμαρτζής Αθανάσιος, και

2ο αναπληρωματικό Μέλος: Σάντας Κωνσταντίνος.

Βάσει τού αποτελέσματος των εκλογών η νέα Εξελεγκτική Επιτροπή απαρτίζεται από τους: Τρικαλινού Πολυξένη, Ευστρατίου Γιολάντα, Βερύκιο Κοσμά, και αναπληρωματικά μέλη τούς: Μεσσήνη-Κουνιάκη Νεκταρία, και Φουρλάνο Χριστογιάννη.

Ευχαριστούμε όλους τους συνυποψηφίους για την ανιδιοτελή πρόθεσή τους να βοηθήσουν το Σωματείο, όλους όσους εθελοντικά συνεισέφεραν στην διεξαγωγή των εκλογών και όλα τα μέλη τού Σωματείου για την ενεργό συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία και την στήριξη που συνεχίζουν να προσφέρουν στο Σωματείο μας και στην Μοναστική Αδελφότητα τής Ιεράς Μονής Φανερωμένης Λευκάδος.

Καλούμε όλα τα μέλη να συνεχίσουν να στηρίζουν το έργο τού Σωματείου μας, με σκοπό αφενός μεν την απρόσκοπτη συνέχιση τού έργου τής μοναστικής αδελφότητος και αφετέρου δε την ενίσχυση τού κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου τής Ιεράς Μονής.

Οι εγγραφές νέων μελών συνεχίζονται καθ’ όλη την διάρκεια τού έτους.

Το γραφείο τού Σωματείου βρίσκεται στην οδό 8ης Μεραρχίας (έναντι Ιερού Ναού Αγίου Μηνά) και θα είναι ανοιχτό κάθε Τρίτη και Πέμπτη 9-11 π.μ. (πλην μεγάλων εορτών).

Το Δ.Σ. τού Σωματείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *