Ο περιφερειάρχης παρουσίασε μέρος του ψηφοδελτίου

Ο περιφερειάρχης παρουσίασε μέρος του ψηφοδελτίου

Το πάνελ…

Μέρος του ψηφοδελτίου του στην ΠΕ Λευκάδας παρουσίασε την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου το μεσημέρι ο περιφερειάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος.

Βέβαια το νέο πρόσωπο του συνδυασμού που ανακοινώθηκε τελικά ήταν το εξής ένα, ο πρόεδρος των Ξενοδόχων Μανώλης Θερμός, καθόσον οι άλλοι δυο, Θόδωρος Χαλικιάς και Λουκία Κατωπόδη,  σαν ενεργά μέλη του περιφερειακού συμβουλίου που είναι, ήταν σχεδόν βέβαιο πως θα είναι εκ νέου υποψήφιοι…

Ο περιφερειάρχης παρουσίασε μέρος του ψηφοδελτίου

Οι ανακοινωθέντες υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι. Από αριστερά προς τα δεξιά: Μανώλης Θερμός, Λουκία Κατωπόδη και Θεόδωρος Χαλικιάς

Έτσι απομένουν ακόμη δυο υποψήφιοι για να ολοκληρωθεί το ψηφοδέλτιο, με την ισχύουσα σήμερα νομοθεσία, ή τρεις αν αυξηθεί ο αριθμός των υποψηφίων, όπως έχει υποσχεθεί ο αρμόδιος υπουργός.

Πάντως μάλλον απογοητεύτηκαν τα τοπικά μέσα που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση  και παρευρέθηκαν στην αίθουσα συμβουλίων του Διοικητηρίου, γιατί τελικά από την μια ώρα και  είκοσι λεπτά που διήρκεσε η “παρουσίαση”, η σχεδόν μια ώρα ήταν ένας κλασικός προεκλογικός μονόλογος του περιφερειάρχη για το έργο που ισχυρίστηκε πως επιτέλεσε κατά την διάρκεια της πενταετίας, ενώ από πέντε-έξι  λεπτά πρόσθεσαν και τον δικό τους απολογισμό ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χαλικιάς και η περιφερειακή σύμβουλος κα Κατωπόδη. Και επειδή τέτοιοι προεκλογικοί μονόλογοι αφενός ξεφεύγουν του σκοπού της εκδήλωσης και αφετέρου είναι κατά κανόνα αδιάφοροι, θα αποφύγουμε να τους αναπαραγάγουμε. (Πάντως όποιος εκ των υποψηφίων -όλων των συνδυασμών- επιθυμεί μπορεί να μας στείλει σχετικό δελτίο τύπου πεπραγμένων ή του προγράμματός του, το οποίο και θα δημοσιεύουμε ευχαρίστως).

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Μανώλη Θερμού, όπως προείπαμε και των δυο άλλων που βρίσκονταν εξ αρχής στο πάνελ.

Ο περιφερειάρχης παρουσίασε μέρος του ψηφοδελτίου

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, εκτός των συνεργατών-συνοδών του περιφερειάρχη, ο δήμαρχος με κάποιους δικούς του αντιδημάρχους και δημοτικούς του συμβούλους, καθώς και ο συντονιστής και κάποια απ΄ τα μέλη της Νομαρχιακής  Επιτροπής Λευκάδας του ΣΥΡΙΖΑ .

Ο περιφερειάρχης παρουσίασε μέρος του ψηφοδελτίου

Ο περιφερειάρχης παρουσίασε μέρος του ψηφοδελτίου

Εντύπωση προκάλεσε τόσο η απουσία από την αίθουσα όσο και η οποιαδήποτε αναφορά στον έτερο εν ενεργεία περιφερειακό σύμβουλο της ΑΝΑΣΑ και πρώην βουλευτή Σταύρο Γρηγόρη…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *