Στην Λευκάδα για επαφές βρίσκεται ο Σπύρος Σπύρου

Στην Λευκάδα για επαφές βρίσκεται ο Σπύρος Σπύρου

Κέρκυρα 19-01-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην Λευκάδα βρίσκεται από χθες ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Σπύρος Σπύρου από όπου και συμμετάσχει στην συνεδρίαση του Συμβουλίου που πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο με τηλεδιάσκεψη.

Ο κ. Σπύρου πρόκειται να συμμετάσχει και σε προγραμματισμένες συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν με αντικείμενο θέματα που απασχολούν κατοίκους του νησιού.

Παράλληλα, συνεχίζει τις επαφές και συναντήσεις του με στελέχη τα οποία θα συμμετάσχουν στον συνδυασμό του ενόψει των περιφερειακών εκλογών την ερχόμενη άνοιξη.

Στα πλαίσια αυτά, δηλώνει την ιδιαίτερη ικανοποίησή του τόσο για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν οι πολίτες τον ίδιο και τους συνεργάτες του όσο και για τον ενθουσιασμό με τον οποίο αγκαλιάζουν οι άνθρωποι των νησιών των Ιονίων αυτή τη νέα προσπάθεια για την διεκδίκηση της ηγεσίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Όπως επεσήμανε ο κ. Σπύρου, καί οι κάτοικοι της Λευκάδας έχουν μνήμη και γνωρίζουν ότι, παρά τις όποιες καθυστερήσεις, σημαντικά έργα τα οποία δρομολογήθηκαν και ξεκίνησαν, όπως το νέο Νοσοκομείο, το αγκυροβόλιο της Βασιλικής και η διαπλάτυνση του δίαυλου, φέρουν τη σφραγίδα της περιόδου της δικής του θητείας ως Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων.

Όπως μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σπύρου μιλώντας με κατοίκους της Λευκάδας σήμερα το πρωί, η προσπάθεια αυτή βασίζεται σε γερά θεμέλια, με γνώση της περιφερειακής πραγματικότητας και των δυνατοτήτων που έχουν τα νησιά μας αλλά και με θέληση και όρεξη για να δοθεί σε αυτά η προοπτική ανάπτυξης που τους αξίζει.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *