Ξυλοδαρμός τουρίστα από την μαφία του Πόρτο Κατσίκι

Ξυλοδαρμός τουρίστα από την μαφία του Πόρτο Κατσίκι

Για μια ακόμη φορά αμαυρώθηκε η κορυφαία παραλία της Ελλάδας και δυσφημίστηκε η Λευκάδα από την δράση των γνωστών νταήδων που λυμαίνονται την περιοχή…

Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του Πόρτο Κατσίκι στη Λευκάδα, όταν τρία άτομα που δραστηριοποιούνται εκεί με τα ομπρελοκαθίσματα έστησαν μια μαφιόζικου τύπου ενέδρα στον 37χρονο έλληνα τουρίστα Ι. Κ. που οδηγούσε το αυτοκίνητό του έχοντας σαν επιβάτες την οικογένειά του. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες μας, έκλεισαν με τα αυτοκίνητά τους τον 37χρονο  και αφού τον ακινητοποίησαν, του επιτέθηκαν φραστικά και σωματικά προκαλώντας ταυτόχρονα μεγάλες ζημιές στο αυτοκίνητό του. Στην συνέχεια τον εγκατέλειψαν τραυματισμένο και αιμόφυρτο στο οδόστρωμα υπό τα βλέμματα της έντρομης οικογένειάς του, η οποία βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ από αυτά που μόλις παρακολούθησε!

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία αλλά βέβαια όταν αυτή κατέφθασε, οι δράστες είχαν εξαφανιστεί. Ο σοβαρά τραυματισμένος 37χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λευκάδας όπου και νοσηλεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *