Πρόγραμμα “Καλοκαιρινού CAMP 2018” της ΔΕΠΟΚΑΛ

Πρόγραμμα «Καλοκαιρινού Camp 2018» της ΔΕΠΟΚΑΛ

Πρόγραμμα Θερινής Δημιουργικής Απασχόλησης

παιδιών 4-15 ετών.

«ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ CAMP 2018» σε Λευκάδα και Βασιλική.

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση ΔΕΠΟΚΑΛ σε συνεργασία με το Δήμο Λευκάδας, προγραμματίζει να υλοποιήσει και εφέτος το πετυχημένο Πρόγραμμα «Καλοκαιρινό CAMP 2018» για τη Δημιουργική Απασχόληση παιδιών ηλικίας 4-15 ετών, στην διάρκεια των διακοπών σε Λευκάδα και Βασιλική.

Με το Πρόγραμμα «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ CAMP 2018» δίνουμε τη δυνατότητα και τη χαρά στα παιδιά, να απασχοληθούν δημιουργικά και να ψυχαγωγηθούν στις καλοκαιρινές διακοπές τους, υποστηρίζοντας τους εργαζόμενους ή μη γονείς του Δήμου μας και προσφέροντας παράλληλα απασχόληση σε ανέργους ή υπο-απασχολούμενους εκπαιδευτικούς.

Το Πρόγραμμα ξεκινά τη ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ και ολοκληρώνεται τη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018.

Τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν το «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ CAMP» με την καθοδήγηση επιλεγμένων και έμπειρων εκπαιδευτικών, παιδαγωγών, γυμναστών και προπονητών, θα έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν δημιουργικά σε πολλές δραστηριότητες όπως αθλητισμό, κολύμπι, θεατρικά παιγνίδια, μουσική, χορό, ζωγραφική, περιβαλλοντική-κυκλοφοριακή αγωγή, δημιουργία εντύπων, να πραγματοποιήσουν περιπάτους και εκδρομές, να περιηγηθούν σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, κλπ.

Στόχος μας είναι να εμπλουτίσουμε την καθημερινότητα των παιδιών, να βοηθήσουμε να αναπτύξουν πνευματικές και σωματικές ικανότητες, να μετέχουν σε ποικίλες δράσεις αλλά και να κοινωνικοποιηθούν αποκτώντας φιλίες και υπέροχες-μοναδικές αναμνήσεις.

Με στόχο πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα, παρακαλούμε να εκδηλώσετε έγκαιρα το ενδιαφέρον σας, προκειμένου να υπάρξει ο σωστός σχεδιασμός που θα μας βοηθήσει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του Προγράμματος.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά από ΠΕΜΠΤΗ 30 ΜΑΪΟΥ στα Γραφεία της ΔΕΠΟΚΑΛ και το Δημαρχείο Βασιλικής.

Τηλέφωνα : 2645360517 – 2645360547 (Λευκάδα), 2645361100 (Βασιλική)

Email: depokal@gmail.com

ΔΕΠΟΚΑΛ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *