Αρχαιρεσίες στον Επαγγελματικό Σύλλογο Ελλομένου

Αρχαιρεσίες στον Επαγγελματικό Σύλλογο Ελλομένου

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΟΜΕΝΟΥ

 

Πρόσκληση  σε  αρχαιρεσίες

 

 

     Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου Ελλομένου, καλεί τα μέλη του , να προσέλθουν, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα, του εκλέγειν και του εκλέγεσθε ,για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας & Νήσων (Ο.Ε.Σ.Β.Δ.Ε.Ν.).

 

     Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν την, Κυριακή , 27 Μαίου 2018 από τις 9.00 π.μ. μέχρι τις 14.00 μ.μ.στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού καταστήματος Νυδριού (ισόγειο), σύμφωνα με το Καταστατικό και τους Ν. 1712/87 και 2081/92.

 

Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας, ή άλλου δημοσίου εγγράφου, από το οποίο να προκύπτει η ταυτότητα του μέλους .

 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος  υποψηφιότητας  στις εκλογές, για τα όργανα όπως ορίζονται :  νέο Διοικητικό Συμβούλιο , Ελεγκτική Επιτροπή , Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας & Νήσων (Ο.Ε.Σ.Β.Δ.Ε.Ν.), μπορεί  να αποσταλεί  έως και την Πέμπτη 24 Μαίου 2018 και ώρα 24.00 στο mail του συλλόγου ees.ellomenou.lefkadas@gmail.comη με φαξ στο2645 0 93276  αναγράφοντας τα στοιχεία του μέλους  ,για πού επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα και ένα τλφ. επικοινωνίας

 

<<Η συμμετοχή όλων των συναδέλφων, στις παραπάνω αρχαιρεσίες, κρίνεται απαραίτητη>>

 

Λευκάδα: 08-05-2018

 

Το Απερχόμενο Δ.Σ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *