Ο αποχαιρετισμός του απερχόμενου προέδρου ΝΟ Δ Ε

Ο αποχαιρετισμός του απερχόμενου προέδρου ΝΟ Δ Ε

Κύριες και κύριοι, φίλες και φίλοι, καλησπέρα σας

Η Νομαρχιακή Διοικούσα επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Λευκάδας με μεγάλη χαρά σας καλοσωρίζει στο Συνέδριο που διοργανώνει, με τίτλο: ΙΟΝΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. Συζητώντας με τους κοινωνικούς εταίρους, τους επιστημονικούς φορείς και τους πολίτες της Λευκάδας, τις διάφορες προτάσεις, θα διαμορφώσουμε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τον Νομό Λευκάδος.

Οι συνεδριακές εργασίες περιλαμβάνουν τρεις ενότητες:

-Υποδομές

-Αγροτικό

-Τουρισμό

 

 

στις οποίες συμμετέχουν καταξιωμένοι ομιλητές που προέρχονται από τον πολιτικό, επιστημονικό και επαγγελματικό χώρο.

Η Λευκάδα, γνωστή και ως νησί ποιητών και λογίων, έχοντας βαθιές πολιτιστικές ρίζες και εξαιρετικές φυσικές ομορφιές, κατέχει σήμερα μια πολύ αξιόλογη θέση τόσο στα Ιόνια νησιά όσο και στην Ελληνική πραγματικότητα.

Λόγω της συνεχώς αυξανόμενης τουριστικής προσέλευσης, έχει ανάγκη από ένα ισχυρό αναπτυξιακό προγράμμα ισόρροπης ανάπτυξης, που θα συνδυάζει υποδομές, τουρισμό, αγροτική παραγωγή και προώθηση των παραδοσιακών της προϊόντων.

Η Νέα Δημοκρατία κόμμα αρχών και αξιών, με πρόεδρο της τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στοχεύει να διαμορφώσει μια νέα πραγματικότητα στην σύγχρονη Ελλάδα, μετά από δέκα χρόνια κρίσης και μαρασμού, που την καταδίκασαν τα μνημόνια και οι αλόγιστες πολιτικές.

Η ΝΟΔΕ Λευκάδας την οποία έχω τιμή να εκπροσωπώ στην διάρκεια της παρούσας θητείας, πραγματοποίησε σειρά δράσεων και εκδηλώσεων και οργάνωσε επισκέψεις προέδρων του κόμματος και στελεχών, συνετέλεσε δε στην εκλογή βουλευτή Λευκάδας, του μοναδικού στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, που ανήκει στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Κορυφαία στιγμή για την ΝΟΔΕ είναι και η διοργάνωση του σημερινού συνεδρίου σε συνεργασία με τον βουλευτή Επικρατείας και υπεύθυνο για τα Ιόνια Νησιά κύριο Βασίλη Οικονόμου, τον οποίο ευχαριστώ ιδιαιτέρως.

Κύριε Γενικέ Γραμματέα, κύριε Αυγενάκη

Έχετε την πλήρη συμπαράσταση μας στο δύσκολο έργο σας και σας παρακαλούμε να διαβιβάσετε στον Πρόεδρο του κόμματος κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη, να πραγματοποιήσει όπως μας έχει υποσχεθεί την επίσκεψή του στον Νομό Λευκάδας.

Κυρίες και κύριοι,
Φίλες και φίλοι,

Ολοκληρώνοντας μετά από 3,5 χρόνια την θητεία μου και αποχωρώντας από την προεδρία της ΝΟ.Δ.Ε, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω θερμές ευχαριστίες στους φίλους και οπαδούς του κόμματος, στους φορείς και στους συλλόγους καθώς και σε όλη την κοινωνία της Λευκάδος για την στήριξη που μας παρείχαν όλα αυτά τα χρόνια.

Να ευχαριστήσω τους βουλευτές, τους πολιτευτές, τα μέλη της ΝΟΔΕ, τους προέδρους και τα μέλη των τοπικών επιτροπών για την ουσιαστική συνεργασία μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Γενικό Γραμματέα κύριο Λευτέρη Αυγενάκη για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *