Εσωκομματικές αρχαιρεσίες στην Νέα Δημοκρατία

Εσωκομματικές αρχαιρεσίες στην Νέα Δημοκρατία
Με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία προσκαλεί στις 13 Μαϊου τις φίλες και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας να συμμετάσχουν στις εσωκομματικές αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων αιρετών διοικήσεων των κομματικών οργάνων που υπάγονται στην Γραμματεία Οργανωτικού, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης και του Καταστατικού του κόμματος.
Αναλυτικά το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης Η αγκαλιά της Νέας Δημοκρατίας μεγαλώνει και διευρύνεται ακόμα περισσότερο από τις 13 Μαΐου. Την ημέρα αυτή, προσκαλούμε όλες τις φίλες και φίλους της Νέας Δημοκρατίας να συμμετέχουν στις εσωκομματικές αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων αιρετών διοικήσεων των κομματικών οργάνων που υπάγονται στην Γραμματεία Οργανωτικού, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης και του Καταστατικού του κόμματος.
Οι διαδικασίες αφορούν την εκλογή: Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης Μέλη της Νομαρχιακής Οργάνωσης (ΝΟ.Δ.Ε.) Πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο) Μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης. Δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις προσεχείς εσωκομματικές εκλογές έχουν όλα τα μέλη του κόμματος που έχουν καταβάλει την καθορισμένη ετήσια οικονομική συνδρομή για το έτος 2018, ύψους δώδεκα ευρώ (12€). Όσοι δεν έχουν καταβάλει την οικονομική συνδρομή του έτους 2018, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για χορήγηση ή ανανέωση κάρτα μέλους Έως τις 10.4.2018, εφόσον εξοφλήσουν το ποσό της οικονομικής συνδρομής με αντικαταβολή, Ή έως τις 4.5.2018 εφόσον εξοφλήσουν το ποσό της οικονομικής συνδρομής ηλεκτρονικά.
Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν υποψηφιότητα πρέπει να ελέγξουν ότι δεν ανήκουν σε μία από τις κατηγορίες προσώπων που έχουν κώλυμα εκλογιμότητας και να καταβάλουν το αντίστοιχο αντίτιμο υποψηφίου.
Δηλώσεις υποψηφιότητας για την εκλογή στο αξίωμα του Προέδρου ή για μέλος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) και για το αξίωμα του Προέδρου ή για μέλος της Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής (ΔΗΜ.Τ.Ο.) υποβάλλονται εγγράφως από την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 έως την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 και ώρα 19:00.
Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση που αφορά την εγκύκλιο των εσωκομματικών εκλογών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία Οργανωτικού στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 9444357, 210 9444358, 210 9444348, 210 9444349 και 210 9444361 ή με email στο organotiko@nd.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *