Ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων στο 2ο Ανοιχτό Συνέδριο της ΣΕΤΚΕ

 Ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων στο 2ο Ανοιχτό Συνέδριο της ΣΕΤΚΕ

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ                                                                                    Λευκάδα 7/12/2017

  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ                                                                           

     ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

  ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ  Ν. ΛΕΥΚΑΔΟΣ

Ταχ.Διεύθυνση: Αγ.Παντελ &Ούλοφ Πάλμε

Ταχ.Κώδικας:    31100 Λευκάδα

Τηλέφωνο:        2645021608/21-266

ΦΑΞ:                 26450 21-226/21-266

Ε-mail:  oseedlef@otenet.gr

Ηλεκτρ.Δ/νση:www.holidaysinlefkada.eu

                                

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων

Ν. Λευκάδας έδωσε το παρόν στο 2Ο Ανοιχτό Συνέδριο της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε(Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος) που διεξήχθη στην Αθήνα

στις 26 Νοεμβρίου 2017.  Ο Σύλλογος εκπροσωπήθηκε από την πλειοψηφία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Στο 2Ο Ανοιχτό Συνέδριο της Σ.Ε.Τ.Κ.Επαρευρέθησαν όχι μόνο τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου αλλά και επιχειρηματίες μέλη του.

 

Το 2ο Ανοιχτό Συνέδριο της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως αφετηρία ενός ποιοτικού και δημιουργικού διαλόγου μεταξύ της διοίκησης της Συνομοσπονδίας και των επιχειρηματιών-μελών της. Βασικός στόχος του Συνεδρίου ήταν να προσφέρει μία αξιοσημείωτη ευκαιρία για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στη διοίκηση και τα μέλη της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε., ένα βήμα προβληματισμού και αναζήτησης λύσεων για όλα τα κρίσιμα θέματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των τουριστικών καταλυμάτων στις μέρες μας.

Στο Συνέδριο παραβρέθηκε επίσης και η Υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά καθώς και εκπρόσωποι των σημαντικών Φορέων Τουρισμού (ΕΟΤ, ΣΕΤΕ κτλ).

 

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου έγινε απολογισμός του έργου του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνομοσπονδίας, αλλά και της τουριστικής χρονιάς που πέρασε. Παράλληλα, συζητήθηκαν ο σχεδιασμός, οι στόχοι και οι νέες δράσεις της διοίκησης της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. όπως είναι «ο τουρισμός εμπειρίας», πρόταση για μια νέα μορφή κατηγοριοποίησης των καταλυμάτων και άλλα. Επίσης συζητήθηκαν  όλα τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν στο σύνολο του τον κλάδο των τουριστικών καταλυμάτων όπως ο Φόρος Διαμονής, ο ΕΝΦΙΑ και τις συνέπειες της απελευθέρωσης της βραχυχρόνιας μίσθωσης .

Επίσης κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου έγινε αναφορά και για την Κάρτα Μέλους μέσω της οποίας οι επιχειρηματίες-μέλη μπορούν να απολαμβάνουν μία σειρά από μοναδικά προνόμια και παροχές. Με την Κάρτα μέλους τα μέλη μπορούν να επισκέπτονται το νέο Website της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε (http://www.setke.gr/ )  να ενημερώνονται και να πληροφορούνται άμεσα για θέματα που τους αφορούν (όπως αλλαγές στην νομοθεσία), ενώ, παράλληλα, μπορούν να προβάλλουν και να προωθούν τις επιχειρήσεις τους μέσω του greekapartments, εντελώς δωρεάν. Μπορούν επίσης, να αναρτούν τις ειδικές προσφορές τους που απευθύνονται σε διάφορες κοινωνικές ομάδες αλλά και να βλέπουν τις ειδικές προσφορές και εκπτώσεις που κάνουν διάφορες επιχειρήσεις στους κατόχους Κάρτας μέλους .

                                                 Για το ΔΣ

                                                 Ο πρόεδρος

                                                Διονύσιος Γαζής

 

*****

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ                                                     Λευκάδα 7/12/2017

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ                                                                    

   ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ  Ν. ΛΕΥΚΑΔΟΣ                                

 

Ταχ.Διεύθυνση: Αγ.Παντελ &Ούλοφ Πάλμε                Προς: Τις επιχειρήσεις- μέλη του

Ταχ.Κώδικας:    31100 Λευκάδα                                                Φορέα μας

Τηλέφωνο:        2645021608/21-266

ΦΑΞ:                 26450 21-226/21-266

Ε-mail:  oseedlef@otenet.gr

Ηλεκτρ.Δ/νση:www.holidaysinlefkada.eu

 

ΘΕΜΑ:  «Πληρωμή συνδρομών »

 

Όσα μέλη της Ομοσπονδίας έχουν οικονομικές εκκρεμότητες παρακαλούνται να προσέλθουν στα  Γραφεία της Ομοσπονδίας πρωινές ώρες Δευτέρα-Τετάρτη- Παρασκευή 9:00-11:00  ώστε να τακτοποιήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις.

Το γραφείο της Ομοσπονδίας εξυπηρετεί τους επιχειρηματίες με ενοικιαζόμενα καταλύματα & διαμερίσματα πάνω από 20 χρόνια μερικές από τις δραστηριότητές του είναι οι ακόλουθες :

  • Απαντά υπεύθυνα σε τυχών απορίες των μελών των Συλλόγων
  • Διευκολύνει τις συναλλαγές των επιχειρηματιών με τον ΕΟΤ και άλλους φορείς
  • Ενημερώνει για την ισχύουσα νομοθεσία
  • Συμμετέχει σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό
  • Φροντίζει για την εκτύπωση ενημερωτικού εντύπου  που αποστέλλεται σε εκθέσεις του εξωτερικού  όπως η πολυτελής έκδοσης του εντύπου “Accommodation in Lefkada your Affordable Luxury” ο οποίος είναι και άμεσα διαθέσιμος σε ψηφιακή μορφή και βρίσκεται ψηλά στις μηχανές αναζήτησης http://www.lefkadaslowguide.gr/en/accommodation-lefkada.php
  • Προβάλει τον τουριστικό προϊόν της Λευκάδας
  • Σε συνεργασία με την Σ.Ε.Τ.Κ.Ε προσπαθεί να κανονίζει συμφέρουσες συνεργασίες &  προσφορές προς τα μέλη της όπως η πολύ  πετυχημένη προσφορά της Eurobank για δωρεάν μηχάνημα Pos στα μέλη του Συλλόγου που ίσχυε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού
  • Και άλλες πολλές δραστηριότητες ….

 

Οι συνδρομές των μελών είναι τα μόνα έσοδα του συλλόγου και χωρίς αυτές ό σύλλογος δεν θα μπορεί να συνεχίσει τις τόσο σημαντικές δραστηριότητες του όπως την προβολή των τουριστικών καταλυμάτων της Λευκάδας, την ενημέρωση & την εξυπηρέτηση των μελών του και κυρίως την λειτουργία του γραφείου κ.α.

Παρακαλούνται τα μέλη να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες μέχρι τις 31/12/2017  Ευχαριστούμε

 

   Για το Δ.Σ

      Ο πρόεδρος

       Διονύσιος Γαζής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.