Δήλωση-κάλεσμα του νικητή των εκλογών Σωτήρη Σκιαδαρέση

Δήλωση κάλεσμα του νικητή των εκλογών Σωτήρη Σκιαδαρέση

“Ευχαριστώ θερμά όλους τους Επαγγελματίες της Λευκάδας για την ψήφο τους, αλλά και αυτούς που δεν μας ψήφισαν. Ευχαριστώ θερμά και όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας για τον συλλογικό, έντιμο και θετικό αγώνα που έκαναν, ανεξάρτητα  από πόσες ψήφους πήραν, διότι ο καθένας από αυτούς βοήθησε, ώστε να δώσουμε την ηχηρή αυτή απάντηση στους λασπολόγους.

Ο Επαγγελματικός κόσμος του νησιού μας, δίνοντάς μας αυτή την μεγάλη νίκη, επιβραβεύει όσα πράξαμε μέχρι σήμερα γι’ αυτούς και μας δείχνει τον δρόμο που πρέπει να συνεχίσουμε να πορευόμαστε, για την ενίσχυση των συμφερόντων όλων των Επαγγελματιών του νησιού μας.

Μας δείχνει και τον τρόπο: ευέλικτα, με επιμονή, με συνέπεια στις εξαγγελίες μας, με σκληρή δουλειά, με σύνθεση όλων των απόψεων και με συστράτευση όλων, αλλά και δυναμικά όταν πρέπει, για την επίτευξη ακόμα καλύτερου αποτελέσματος.

Πιστεύουμε ακόμα, ότι με όλους τους συναδέλφους που εξελέγησαν στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε με στόχο πάντα να εξασφαλίσουμε αυτό το καλύτερο αποτέλεσμα για τους επαγγελματίες-μέλη μας. Ειδικά αυτή την εποχή που ο Επαγγελματίας νοιώθει πως πλήττονται καίρια τα συμφέροντά του, θα έχει το Επιμελητήριό του δίπλα του, σοβαρό και δυναμικό αρωγό, στον αγώνα του για επιβίωση και προκοπή”.

 

Σκιαδαρέσης Σωτήρης

Επικεφαλής Συνδυασμού «Δημιουργική Λευκάδα»

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.