Όταν μπερδεύεται η μπάλα με το Δημοτικό Συμβούλιο…

Όταν μπερδεύεται η μπάλα με το Δημοτικό Συμβούλιο…

Συσκευασία δύο θεμάτων σε ένα μεγάφωνο είχαμε σήμερα απ΄το ιντερνετικό ραδιόφωνο…

Κατανοούμε την ανάγκη να ενημερωθούν (ραδιοφωνικά) οι Λευκαδίτες “ζωντανά” για τα τεκταινόμενα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Και κατανοούμε την ανάγκη των φιλάθλων να ενημερωθούν (ραδιοφωνικά επίσης) για τα τοπικά ποδοσφαιρικά πράγματα. Κατανοούμε τέλος την ανάγκη του γνωστού ιντερνετικού ραδιοφώνου της Πρέβεζας να καλύψει τις παραπάνω ανάγκες, αυξάνοντας έτσι την ακροαματικότητά του.

Εκείνο που δεν κατανοώ καθόλου είναι η ενημέρωση για τα παραπάνω θέματα να γίνεται ταυτόχρονα! Γιατί τότε όπως αντιλαμβάνεστε, το μόνο που προκύπτει είναι ένας ανομολόγητος κι εντελώς ακατανόητος αχταρμάς, στον οποίο  συνυπάρχουν “αρμονικά” και ταυτόχρονα, τόσο οι εντάσεις του δημοτικού συμβουλίου με τις μάγκικες εκφράσεις του δημάρχου, όσο κι η συνέντευξη για τον …Τηλυκράτη και τις αγωνιστικές επιδόσεις του! Βέβαια περιττεύει να πούμε πως κανένας απ΄ τους ακροατές δεν κατάλαβε γρυ, ούτε οι φαν του συμβουλίου, ούτε οι φίλαθλοι!

Και καταλαβαίνετε πως αν για μας που ενδιαφερόμαστε για τα παραπάνω θέματα η κατάσταση που διαμορφώθηκε απ΄αυτή την μακρά συνακρόαση ήταν ανυπόφορη, φανταστείτε τους δύστυχους τους Πρεβεζάνους ακροατές, πόσο θα αγανάκτησαν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *