Ιταλός ήταν ο λουόμενος που πνίγηκε στο Πόρτο Κατσίκι

Ιταλός ήταν ο λουόμενος που πνίγηκε στο Πόρτο Κατσίκι

Τι λέει η Λιμενική Αρχή Λευκάδας που διενεργεί την σχετική προανάκριση

Ο 58χρονος LEKLI NAIM Ιταλικής υπηκοότητας, κάτοικος PERGAMO/LOMBARDIA ήταν τελικά ο άτυχος λουόμενος που πνίγηκε σήμερα στο Πόρτο Κατσίκι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λευκάδας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με την αναφορά της Λιμενικής Αρχής, ο άτυχος Ιταλός βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην θάλασσα στις 10:05 το πρωί και μεταφέρθηκε από λουόμενους στην ακτή, όπου του εδόθησαν οι πρώτες βοήθειες από γιατρό που έτυχε να βρίσκεται εκεί και ειδοποιήθηκε η Λιμενική Αρχή. Αμέσως ενημερώθηκε η Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ αλλά και τα παραπλέοντα σκάφη για συνδρομή , χωρίς όμως ανταπόκριση λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (άνεμοι σύμφωνα με το δελτίο της ΕΜΥ ΒΒΔ 5-6, θάλασσα ταραγμένη). Τελικά το θύμα διακομίστηκε (όπως γράψαμε νωρίτερα) με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λευκάδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Με εντολή της Λιμενικής Αρχής που διενεργεί την προανάκριση, η σορός του άτυχου Ιταλού θα μεταφερθεί στην Πάτρα για νεκροψία -νεκροτομή που θα αποσαφηνίσει τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *