Αυτοκίνητο βούτηξε τη νύχτα στη θάλασσα, πνίγηκε η συνοδηγός

Αυτοκίνητο Ι.Χ. που οδηγούσε 28χρονος Ρουμάνος , για άγνωστη αιτία, βούτηξε στη θάλασσα στις 01:48 μετά τα μεσάνυχτα, κοντά στην πλωτή γέφυρα του Κάστρου. Πέφτοντας ο οδηγός άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και παρότι δεν γνώριζε κολύμπι, προσπάθησε να βοηθήσει την συνεπιβάτιδά του. Δεν τα κατάφερε και τελικά σώθηκε  από ένα σωσίβιο που του έριξαν απ΄την πλωτή γέφυρα!

Η άτυχη συνοδηγός του όμως, μια 36χρονη Ουκρανέζα μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, δεν κατάφερε να βγει απ΄το αυτοκίνητο και ανασύρθηκε στις 02:25 π.μ. νεκρή από τους δύτες που έσπευσαν σε βοήθεια, προφανώς από πνιγμό.

Θα πρέπει να πούμε ότι αμέσως μετά το συμβάν, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των Αρχών και σε ελάχιστο χρόνο στον τόπο του δυστυχήματος υπήρχε το Λιμενικό με αυτοκίνητο και με πλωτό, η Αστυνομία και η Πυροσβεστική.

Οι δύτες στην συνέχεια πρόσδεσαν και το κόκκινο Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο ανασυρθηκε από γερανό στις 04:00 το πρωί..

Ο οδηγός του αυτοκινήτου σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λευκάδας, όπου δεν διαπιστώθηκε κάποιος σοβαρός τραυματισμός του, ενώ η σωρός της άτυχης γυναίκας πρόκειται να μεταφερθεί στην Πάτρα για την διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.

Την προανάκριση της υπόθεσης διενεργεί η Λιμενική Αρχή Λευκάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *