Υποδοχή και βράβευση διάσημων αθλητών, χορηγών και παραγόντων

Η καθιερωμένη φωτογραφία που τραβήχτηκε στο τέλος της εκδήλωσης…

Έγινε το Σάββατο (29-4-2017) το βράδυ στην αίθουσα Συμβουλίων στο Διοικητήριο μια λιτή εκδήλωση καλωσορίσματος, βραβεύσεως και ανταλλαγής ευχών και αναμνηστικών δώρων με τους επιφανέστερους αθλητές και παράγοντες που ήρθαν στο νησίμας για τον 7ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο 2017…

Οι Κενυάτες σούπερ δρομείς ευχαριστούν και αντεύχονται…

Από πλευράς Δήμου παρών ήταν ο δήμαρχος κ. Δρακονταειδής κι ο εντεταλμένος Αθλητισμού, ενώ από πλευράς του Φίλανδρου ο πρόεδρός του κ. Μαραγκός, ο οποίος καλωσορίζοντας τους διάσημους αθλητές και τους παράγοντες, τους ενημέρωσε ότι ο Λευκαδίτικος Ημι-Μαραθώνιος είναι πλέον μέσα στους τρεις καλύτερους στην χώρα μας, ενώ η διαδρομή του είναι η μόνη που είναι πιστοποιημένη για ρεκόρ! Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον κ. Πάολο Τραβέρσι, ο οποίος φέρνει κορυφαίους αθλητές του αγωνίσματος στην Λευκάδα, όπως είπε.

Ο δήμαρχος κ. Κώστας Δρακονταειδής αφού καλωσόρισε αθλητές και παράγοντες, είπε πως θεωρεί τον Πράσινο Ημι-μαραθώνιο πολύ σημαντικό τόσο για την Λευκάδα όσο και για την Ελλάδα.

Ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου κ. Κώστας Μάμαλης εξέφρασε την άποψη πως όσο δυσκολεύουν τα πράγματα στη χώρα μας, τόσο καλυτερεύουν στον αθλητισμό!

Ο Γ.Γ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων μαζικού αθλητισμού και υπερ-αποστάσεων κ.Γιώργος Διαμαντής, δήλωσε ότι θεωρεί τον αγώνα της Λευκάδας πολύ σημαντικό.

Στο τέλος χαιρέτισαν οι αθλητές, ευχαριστώντας για την πρόσκληση και την υποδοχή και ακολούθησε η ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων, ενώ βγήκε και η καθιερωμένη για την περίσταση φωτογραφία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *