Συστάθηκε σε Σώμα το Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου και εκλέχθηκαν οι έφοροι αρμοδιοτήτων

Την Δευτέρα (3-4-2017) το απόγευμα συστήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πνευματικού Κέντρου και ορίστηκαν ή εκλέχτηκαν οι αρμοδιότητες των συμμετεχόντων σ΄αυτό.

Κατ΄αρχήν πρέπει να πούμε ότι σε σύνολο 15 μελών του Διοικητικού Συμβουλίου παρόντες ήταν 13, Απουσίαζαν ο κ Βλάχος Ευστάθιος και η κα Κοψιδά Παρασκευή.

Πρόεδρος εξ οφίτσιο παραμένει ο δήμαρχος κ. Κώστας Δρακονταειδής, ενώ Αντιπρόεδρος παραμένει ο προηγούμενος κ. Σπύρος Αρβανίτης. Σε ότι αφορά την εκλογή Γ.Γ. και των εφόρων, προτάθηκαν και εκλέχτηκαν ομόφωνα τα ακόλουθα πρόσωπα:

Γενικός Γραμματέας η κα Καζολή Αθανασία

Γενικός Έφορος ο κ. Παπαδόπουλος Άγγελος

Έφορος αιθουσών Τέχνης και Πινακοθήκης η κα Δανάη Γιαννουλάτου

Έφορος υλικού ο κ. Μάκης Βανδώρος

και Έφορος Βιβλιοθηκών η κα Παρασκευή Κοψιδά (την οποία  δεν φωτογραφίσαμε λόγω απουσίας).

Τρία απ΄τα νέα μέλη στο Δ.Σ. του Π.Κ.: Τσιγκουράκου Έφη, Βανδώρος Μάκης και Γιαννουλάτου Δανάη

Καζολή Αθανασία και Σκληρός Φίλιππος

Όλοι νέοι (στο Συμβούλιο) στην εικονιζόμενη αριστερή πλευρά…

Τα παλαιά τακτικά μέλη που παραμένουν τακτικά μέλη και στο νέο Δ.Σ. είναι ο Δήμαρχος κ. Δρακονταειδής Κώστας, ο Αντιπρόεδρος κ. Αρβανίτης Σπύρος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Βλάχος Ευστάθιος, Παπαδόπουλος Ανδρέας, Κατωπόδη Ευανθία, Φρεμεντίτης Χριστόφορος, Γληγόρης Κωνσταντίνος, καθώς και η δημότης κα Κοψιδά Παρασκευή.

Τα νέα τακτικά μέλη στο Δ.Σ. είναι ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σκληρός Φίλιππος και οι δημότες κ.κ. Βανδώρος Γεράσιμος, Γιαννουλάτου Δανάη, Καζολή Αθανασία, Παπαδόπουλος Άγγελος, Ζαβιτσάνος Νικήτας (Στέλιος) και Τσιγκουράκου Ευφροσύνη (Έφη).

Διανομή ψηφοδελτίων…

Περιφερόμενη απ΄τον ψηφολέκτη Αντρέα η κάλπη…

Κι εδώ η καταμέτρηση και καταγραφή των ψήφων, αν και όλα τούτα λόγω της απόλυτης ομοφωνίας κατέστησαν μάλλον περιττά…

Τα νέα πρόσωπα που προτάθηκαν και εκλέχτηκαν ομόφωνα στο Διοικητικό Συμβούλιο, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα και τους πιο κρίσιμους τομείς, είναι κατά τεκμήριο από τα πλέον κατάλληλα γι αυτή την αποστολή, έχουν υπηρετήσει με ζήλο και για πολλά χρόνια μέσω σωματείων τον Πολιτισμό και ως εκ τούτου ο Πολιτιστικός μας αυτός φορέας δείχνει έτοιμος να κάνει το άλμα προς τα εμπρός που δεν έκανε μέχρι τώρα. Εμείς τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *