Ιατρικές εξετάσεις στους κατοίκους των νησιών μας Μεγανήσι, Κάλαμο και Καστό, από την AXION HELLAS

Η AXION HELLAS στις αρχές Μαρτίου (9-12 Μαρτίου) θα επισκεφθεί τα νησιά Μεγανησίου, Καλάμου και Καστού, όπου θα παρέχει στους κατοίκους, δωρεάν ιατρικές εξετάσεις.

Ας δούμε όμως λίγα στοιχεία για την AXION HELLAS όπως τα παρουσιάζει η ίδια:

Η ομάδα των ιατρικών εθελοντών αποτελείται από έναν αριθμό γιατρών και νοσηλευτών, πολλοί εκ των οποίων είναι ιδρυτικά μέλη της AXION HELLAS, και είναι καθιερωμένοι στους τομείς τους.

Στην AXION HELLAS συμμετέχουν εθελοντικά, άνθρωποι με παρουσία σε όλους τους τομείς της κοινωνικής, επαγγελματικής και επιστημονικής ζωής με κοινό γνώμονα την προσφορά στον συνάνθρωπο, την κοινωνία εν γένει, την αγάπη για την Ελλάδα και τη θάλασσα.

Σκοπός της #AxionHellas είναι η βελτίωση της ζωής των κατοίκων απομακρυσμένων περιοχών της Ελλάδας, παρέχοντας ιατρικές εξετάσεις, δημιουργώντας υποδομές καίριας σημασίας για την καθημερινότητα των μόνιμων κατοίκων, ενώ παράλληλα θα διοργανώνονται σεμινάρια για τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου με σκοπό την τόνωση της τοπικής οικονομίας.

(Σημείωση σύνταξης: Καλώς να κοπιάσουν λοιπόν οι εθελοντές της AXION HELLAS, γιατί αυτά τα νησιά μας έχουν πάρα πολύ μικρή φροντίδα απ΄το κράτος μας…)

Πηγή:KASTOS ISLAND

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *