Έφερε αποτέλεσμα η λαϊκή συγκέντρωση: Παράσταση του Δήμου στον Εσαγγελέα για τα ανεπιτήρητα

Φαίνεται πως η πρόσφατη λαϊκή συγκέντρωση στο Δημοτικό σχολείο των Σφακιωτών και η απόφαση των κατοίκων των ορεινών χωριών που συμμετείχαν να αναθέσουν την υπόθεση σε δικηγόρο, με εντολή να ασκηθούν νομικές παρεμβάσεις και μηνύσεις, έφεραν αποτέλεσμα και ταρακούνησαν την μακαριότητα και την ακινησία των δημοτικών μας αρχόντων. Έτσι σήμερα οι άρχοντες αυτοί προχώρησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας προς τον κ. εισαγγελέα Λευκάδας, όπως ενημερωνόμαστε από το σχετικό δελτίο του γραφείου τύπου του Δήμου! Αμ καλά λέγανε οι παλιότεροι πως κι ο άγιος φοβέρα θέλει…!

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου απ΄το γραφείο τύπου του Δήμου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρωτοβουλία του Δήμου, σήμερα Παρασκευή 3/3/2017, μια ακόμη παράσταση στον κ. Εισαγγελέα Λευκάδας, για το μεγάλο θέμα των ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο δήμαρχος Λευκάδας κ. Δρακονταειδής Κων/νος, οι αντιδήμαρχοι κ. κ. Νικητάκης Μάρκος και Φίλιππας Γιώργος, ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Βλάχος Στάθης και ο δικηγόρος κ. Παρασκευάς Όλυμπος.

Συζητήθηκαν τρόποι αντιμετώπισης του προβλήματος και ζητήθηκε από τον κ Εισαγγελέα η επιτάχυνση των δικονομικών διαδικασιών, σε σχέση με τη μηνυτήρια αναφορά του αντιδημάρχου κου Νικητάκη κατά του κτηνοτρόφου κ. Μανωλίτση, για περιστατικό που συνέβη τον Αύγουστο του 2016 στον Αλέξανδρο Λευκάδας και της μήνυσης που έχει υποβάλλει ο δήμος κατά συγκεκριμένων κτηνοτρόφων το Νοέμβριο του 2016.

Ζητήθηκε επίσης η άμεση παρέμβασή του προκειμένου να τεθούν περιοριστικοί όροι στους κτηνοτρόφους ούτως ώστε να υποχρεούνται να φυλάσσουν τα ζώα τους στα πλαίσια της υποβληθείσας μήνυσης εναντίον τους.

Λευκάδα 3/3/2017

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *