Δήμος προς Π. Υ.: Εκεί που τους χρωστούσανε ζητάνε και τα ρέστα!

3dsc06218

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σχετικά με το θέμα του δρόμου της πόλης μας, που βρίσκεται ανάμεσα στην Πυροσβεστική υπηρεσία και το ΕΠΑΛ, ο Δήμος Λευκάδας ενημερώνει για τα κάτωθι:         

1.Το θέμα έχει απασχολήσει σοβαρά τις υπηρεσίες του Δήμου μας και ο Δήμαρχος Λευκάδας, προ μηνός, είχε ενημερώσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ότι θα γίνει άμεση παρέμβαση στα συγκεκριμένα σημεία.

2.Η παρέμβαση έχει δρομολογηθεί και θα γίνει μπροστά από το ΕΠΑΛ και μπροστά από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

3.Επομένως δεν κατανοούμε ποιους (;) λόγους εξυπηρετούσε η εντελώς πρόχειρη παρέμβαση της Πυροσβεστικής σε δημοτικό δρόμο και μάλιστα χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του Δήμου Λευκάδας.

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

                                                                                                             ——————————————————————————————————————————————

1dsc06208

(Σημείωση Σύνταξης ΦΟΡΤΣΑ ΛΕΥΚΑΔA: “Εκεί που τους χρωστάγανε, (οι δημοτικοί άρχοντες στους πυροσβέστες,) τους ζητάνε και τα ρέστα”, θα μπορούσαμε να παραφράσουμε την γνωστή παροιμία! Γιατί αν προσέξει κανείς  τις φωτογραφίες που είναι τραβηγμένες στις 16-12-2016 μετά την επέμβαση (δηλ. το τσιμεντάρισμα) των πυροσβεστών,  θα δει βαθύτατες λακκούβες και μάλιστα γεμάτες νερό, παρότι την τελεταία εβδομάδα ουσιαστικά δεν έβρεξε! Αντιλαμβάνεται δηλαδή κανείς, ποιά θα ήταν η κατάσταση κατά τις προηγούμενες εβδομάδες που έβρεχε.

Όσο γι αυτά που λέει η ανακοίνωση, ο συντάκτης της μάλλον δεν κατάλαβε πως αυτοαναιρείται, όταν παραδέχεται πως ο δήμαρχος “προ μηνός” είχε ενημερώσει την Π.Υ.  ότι θα γίνουν άμεσες επεμβάσεις στο δρόμο, μπροστά απ΄αυτή την υπηρεσία. Μα ήδη είχε περάσει ένας ολόκληρος μήνας και δεν είχε γίνει απολύτως τίποτα! Μήπως θα μπορούσε ο ίδιος ο δήμαρχος να μας διευκρινίσει, η άμεση επέμβαση του Δήμου, πόσα τέρμινα περιλαμβάνει;

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν φαίνονται καθαρά, τόσο τα τσιμέντα που αναγκάστηκαν να ρίξουν οι άνθρωποι, όσο και οι λακκούβες που παραμένουν εκεί, γιατί προφανώς δεν έφτασε η μια μπετονιέρα…)

Σημαντική προσθήκη-διευκρίνιση: Εκ των υστέρων πληροφορηθήκαμε ότι η Πυροσβεστική έχει ζητήσει από τον Δήμο να επισκευάσει το σημείο εκείνο του δρόμου -που είναι ακριβώς στην είσοδο των εγκαταστάσεών της- από το …2014! Οπότε φυσικό ήταν που απελπίστηκαν οι πυροσβέστες και δικαίως έγιναν οι ίδιοι …τσιμεντο-οδοποιοί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *