Η φωτο της ημέρας: Για τα πανηγύρια…

%ce%b1%cf%86%ce%af%cf%83%ce%b1-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%ac%ce%ba%ce%b9

Εξαιρετικά αφιερωμένη στον αφισομάχο αντιδήμαρχο κ. Νικητάκη είναι η σημερινή φωτογραφία, που συνεχίζει να κρέμεται και ν΄ανεμίζει αγέρωχη για τρεις(!) ολόκληρους μήνες τώρα, στο …πεντάστρατο των οδών 8ης Μεραρχίας-Πεφανερωμένης-Βαλαωρίτου και Θ. Στράτου, ώσπου κάποια στιγμή να πέσει στο κεφάλι κάποιου ανύποπτου χριστιανού, πράγμα εξαιρετικά επικίνδυνο, γιατί έχει -αν προσέξετε- κι ένα κομμάτι ξύλο στην κορυφή της!!

Είναι προφανές πως οι Μοναστηρακιώτες φίλοι μας, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις απαγορεύσεις του αφισομάχου αντιδημάρχου αλλά και την “αποφασιστικότητα” της δημοτικής μας Αρχής γενικότερα, τοποθέτησαν την αφίσα σ΄ αυτό το σημείο, (ένα απ΄τα πλέον περίβλεπτα στην πόλη), προκειμένου να διαφημίσουν τους αρτίστες που θα μας διασκέδαζαν αν πηγαίναμε στο τριήμερο πανηγύρι τους, στις 18, 19 και 20 Αυγούστου.

Το πανηγύρι έγινε λοιπόν προ τριμήνου, κι η αφίσα όπως ήταν φυσικό ξέμεινε έρμαιο του ανέμου να μας θυμίζει που ζούμε και σε ποιους αναθέσαμε την φροντίδα για την ποιότητα ζωής μας βεβαίως, βεβαίως…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *