Το 5νθήμερο παζάρι στο Νυδρί βγάζει απ΄τα ρούχα τους εμπορικούς συλλόγους και καταστηματάρχες

παζάρι

Ανάστατος είναι ο εμπορικός κόσμος του Νυδριού, αλλά και ολόκληρης της Λευκάδας, απ΄την απόφαση (του Δήμου;) για 5νθήμερο παζάρι, με αφορμή την γιορτή της Αγίας Κυριακής στις 7 Ιουλίου. Θα πρέπει εδώ να πούμε πως παραδοσιακά το παζάρι αυτό ήταν διήμερο και γίνονταν την παραμονή και ανήμερα της γιορτής (6 και & Ιουλίου δηλαδή).

Έτσι διαμαρτυρίες του εμπορικού κόσμου φαίνεται να είναι απολύτως δικαιολογημένες, αφού τα καταστήματα που πλήττονται απ΄την κρίση θα υποστούν ακόμη μεγαλύτερη ζημιά και δημιουργούνται απορίες τίνος σοφού εγκεφάλου ήταν η έμπνευση να δώσει τέτοια άδεια. Εκτός του γεγονότος βέβαια πως τέτοια τριτοκοσμικού τύπου παζάρια μόνο τιμή δεν περιποιούν στον ήδη υποβαθμισμένο τόπο μας…

Η πρόεδρος του Εμπορικού-Επαγγελματικού  Συλλόγου Ελλομένου κα Ελένη Ροντογιάννη έχει ήδη αναρτήσει στο fb την ακόλουθη διαμαρτυρία:

5ημερη????? τι λετε ρε παιδια?? τι προκειτε για σχολικη εκδρομη?? εχουμε ξεφυγει εντελως νομιζω…. Δεν μπορω να καταλλαβω ποιος ειναι αυτος που παιρνει τετοιες αποφασεις σε βαρος των καταστηματων της περιοχης…η πανηγυρη λογω των παραδοσεων κ μονο θα πρεπει να γινει μονο την παραμονη και την ημερα της γιορτης της Αγιας Κυριακης!!! Παρακαλω την Ο.Ε.Σ.Β.Δ.Ε.Ν να παρει θεση και να προστατεψει τα συμφεροντα των καταστηματων της περιοχης που σε περιοδο κρισης και λιτοτητας διανυουν ισως και την χειροτερη εισπρακτικη χρονια των τελευταιων χρονων!!!!”

Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο της Ο.Ε.Σ.Β.Δ.Ε.Ν.  κ. Αντώνη Δουβίτσα σχετικά με το θέμα και μας είπε πως αυτό είναι εντελώς παράνομο, το κατήγγειλλε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα και αύριο πρόκειται να κατατεθούν μηνύσεις.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *