Στέλνουν το (μοναδικό) γιατρό του Καλάμου για εφημερίες στον Μύτικα!

Κάλαμος-Καστός

Σαν κεραυνός έπεσε στην κοινωνία του Καλάμου η απόφαση της Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιόνιων Νήσων, με την οποία παίρνουν την μοναδική αγροτική γιατρό του Περιφερειακού Ιατρείου Καλάμου και την στέλνουν να εφημερεύει στον Μύτικα, αφήνοντας το νησί χωρίς γιατρό!

Αυτό σημαίνει πως συνδυάζοντας τις εφημερίες και τα ρεπό, για τον μισό περίπου μήνα η γιατρός θα βρίσκεται στον Μύτικα, ο οποίος στο κάτω-κάτω έχει άμεση οδική σύνδεση με τα ιατρεία και τα Κέντρα Υγείας της ευρύτερης περιοχής, αφήνοντας τον αποκομένο Κάλαμο και τους κατοίκους του στο έλεος του Θεού!

Σαν να μην τους έφθαναν δηλαδή τα προβλήματα με την συγκοινωνία που αντιμετωπίζουν οι Καλαμισάνοι κατά το τελευταίο διάστημα, τώρα χάνουν και το τελευταίο ανάχωμα ασφάλειας που διέθεταν: την αγροτικό τους γιατρό! Κι αν μάλιστα επαληθευτεί η πληροφορία μας πως θα αλλάξει ο υγειονομικός χάρτης της περιοχής και πρόκειται να ενταχθεί υγειονομικά κι ο Κάλαμος στην εκεί περιφέρεια, τότε μάλλον θα του συμβεί αυτό που ήδη συμβαίνει στον διπλανό Καστό, θα μένει κι αυτός  δηλαδή χωρίς γιατρό μόνιμα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *