Έγιναν με μεγάλη επιτυχία οι 6οι Ιόνιοι Αγώνες στίβου…

1DSC_0699

Οι λιλιπούτειοι αθλητές με άριστο αγωνιστικό στυλ, ήταν που έκλεψαν την παράσταση…

Με πολύ μεγάλη επιτυχία έγιναν σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της Λευκάδας οι 6οι Ιόνιοι Αγώνες στίβου. Πάρα πολλοί οι συμμετέχοντες σύλλογοι και πολλοί περισσότεροι βέβαια οι αθλητές, μεταξύ των οποίων υπήρχαν πρωταθλητές όπως η συμπατριώτισσά μας Κορίνα Πολίτη (στα 200 μέτρα) και αθλητές με σπουδαίες φετεινές επιδόσεις. Πολλοί Κερκυραίοι, Γιαννιώτες, Θεσπρωτοί, Πρεβεζάνοι, Αγρινιώτες, Αιτωλοί, Πυργιώτες, Ζακυνθινοί, αλλά κι από άλλα μέρη της χώρας μας ή σωματεία όπως η Αλεξάνδρια, ο Πανιώνιος, το Χαϊδάρι, η Ιεράπετρα κ.λ.π.

Άριστος οικοδεσπότης ήταν ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας και συνδιοργανωτές τα δυο επίπεδα της τοπικής Αυτοδιοίκησης. Οι αγώνες ξεκίνησαν σχεδόν μεσημέρι, με έντονη ηλιοφάνεια κι αρκετή ζέστη, όμως μετά τις 5:30 το απόγευμα που ο ήλιος έγειρε, μπορούμε να πούμε πως ήταν ιδανικός καιρός για στίβο.

Τους αγώνες έκλεισαν οι λιλιπούτειοι αθλητές των Ακαδημιών επιπέδου νηπιαγωγείου και μικρών τάξεων δημοτικού, οι οποίοι έκλεψαν την παράσταση και καταχειροκροτήθηκαν, ενώ όλοι τους πήραν και τον σχετικό έπαινο συμμετοχής που επεδείκνυαν περήφανοι.

Ακολουθεί η “περίληψη” της εκδήλωσης σε μορφή φωτορομάντσου, ενώ θα ακολουθήσουν και ξεχωριστές αναρτήσεις με πλουσιότατο φωτορεπορτάζ.

1ΦDSC_0266

Μεταξύ των αγωνιζόμενων ήταν και πρωταθλητές στο πρώτο σκαλί του βάθρου, όπως η συμπατριώτισσα Κορίνα Πολίτη, που όμως έτρεξε με τα χρώματα του Χαϊδαρίου (λόγω σπουδών).

2DSC_0057

Άψογο το στυλ αλλά και με αγωνιστική ουσία οι μεγαλύτερες αθλήτριες…

3DSC_0769

Τα μετάλλια πάντως ήταν σε επάρκεια…

5DSC_0065

Όπως επαρκής “σπορτκάστερ” αποδείχτηκε κι ο Νίκος Μαργέλης!

4DSC_0535

Αρκετοί κι οι θεατές, μολονότι την ίδια ώρα υπήρχαν ακόμη δυο αθλητικού ενδιαφέροντος γεγονότα: Ο αγώνας μπάσκετ της Δόξας και τα της πρώτης μέρας απ΄τις εκδηλώσεις της αδελφοποίησης του Οδυσσέα Νυδριού με την Μονακό, που περιλάμβανε φιλικά ποδσφαίρου παιδιών και άλλα που μπορείτε να δείτε στην σχετική ανάρτηση του ΦΟΡΤΣΑ ΛΕΥΚΑΔΑ.

6DSC_0279

Υπέροχες και οι αθλήτριες των αλμάτων μήκους, που εδώ βλέπουμε μια σε …χαμηλή πτήση!

7DSC_0483

Εδώ ο ακοντισμός, επίσης σε άψογο στυλ(!).

(Είναι πάντα δύσκολος ο ρόλος του ακοντιστή, ιδιαίτερα όταν τον χτυπάει ο ήλιος στο κεφάλι…)

8DSC_0353

Οι τρεις πρώτες στο βάθρο. Βραβεύει ο πρόεδρος του Φίλανδρου…

9DSC_0717

Προσέξτε στυλ οι νεαροί δρομείς των Ακαδημιών…

10DSC_0723

Αλλά και πόσο περήφανοι δείχνουν την απόδειξη του αγώνα τους…

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *