Αθωώθηκε ο Ξενοφών Βεργίνης

Βεργινης 1

Εμφανώς ανακουφισμένος μετά την αθώωσή του ο κ. Βεργίνης, συνομιλεί με τον πρώην δήμαρχο κ. Β. Φέτση και τον δικηγόρο του.

Αίσιο τέλος είχε σήμερα για τον πρώην βουλευτή Ξενοφώντα Βεργίνη η δικαστική περιπέτεια που τον ταλαιπώρησε τα τελευταία χρόνια, αφού βρέθηκε αθώος από το τριμελές Πλημμελειοδικείο Λευκάδας.

Ο κ. Βεργίνης ήταν κατηγορούμενος για κατασκευή προβλήτας στον θαλάσσιο χώρο κάτω απ΄το σπίτι του στα Καμίνια των Τσουκαλάδων, επειδή καθαρίζοντας πριν από χρόνια τον αιγιαλό απ΄τις πέτρες, τις συσσώρευσε μεταξύ ξηράς και ενός φυσικού βράχου στη θάλασσα, σε μια προσπάθεια προστασίας της ακτής, που ως γνωστόν πάσχει σ’ ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή από έντονη διάβρωση.

Φυσικά μόνο προβλήτα δεν αποτέλεσε η απλή αυτή συσσώρευση, την οποία άλλωστε διέλυσε ο άγριος χειμωνιάτικος κυματισμός της περιοχής, δεδομένου πως ήταν χωρίς καμιά θεμελείωση, όπως επιβεβαίωσαν και η προϊσταμένη της Κτηματικής κα Μαρία Τζωρτζοπούλου που είχε κάνει τότε την αυτοψία. Σχετικά με την κατασκευή μιας σκάλας που βρίσκεται στην ζώνη της παραλίας και διευκολύνει την πρόσβαση σ΄ αυτήν, κατέθεσε ο μελετητής αρχιτέκτονας της οικίας κ. Κώστας Γλένης λέγοντας πως βρίσκεται στην παραλία και συνεπώς είναι στην αρμοδιότητα της Πολεοδομίας.

Το αποτέλεσμα ήταν ο κ. Βεργίνης να αθωωθεί και φανερά ανακουφισμένος κι ευδιάθετος να αναχωρήσει μετά από λίγο για την Αθήνα…

Βεργίνης Ξ.

Στην έξοδο του δικαστηρίου αμέσως μετά τη δίκη ο κ. Βεργίνης, ακούει τον πολύπειρο πρώην δήμαρχο Βασίλη Φέτση, ο οποίος αντίθετα με τον ίδιο που ήταν πρωτάρης, διαθέτει τεράστια εμπειρία στο εδώλιο, τόσες φορές που έχει βρεθεί κατηγορούμενος εξ αιτίας της δημαρχίας του…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *