Σκηνές ροκ στο Δημαρχείο προκαλούν μετακόμιση της εκδήλωσης των Βορειοηπειρωτών!

συνεβολ νεα

Από τον Δήμο Λευκάδας εξεδόθη και στάλθηκε στα ΜΜΕ η παρακάτω εντελώς “ασυνήθιστη” ανακοίνωση, η οποία μας ενημερώνει ότι η εκδήλωση των Βορειοηπειρωτών δεν θα γίνει στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού σχολείου (στα Βαρδάνια) αλλά στο προαύλιο του 1ου Λυκείου (στις Αλυκές):

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
www.lefkada.gov.gr
τηλ. 2645360500                                    Λευκάδα, 6 Αυγούστου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο 1ο Λύκειο Λευκάδας η εκδήλωση
του Συλλόγου Νεολαίας Βορειοηπειρωτών Λευκάδας

Σας ενημερώνουμε ότι έπειτα από συνεννόηση του Δήμου, των αρμόδιων επιτροπών και του Συλλόγου Νεολαίας Βορειοηπειρωτών Λευκάδας, η μουσικοχορευτική εκδήλωση του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Αυγούστου 2015, στις 9μ.μ., θα φιλοξενηθεί στον προαύλιο χώρο του 1ου Λυκείου Λευκάδας.

Η αλλαγή από το 2ο-3ο Δημοτικό Σχολείο στο 1ο Λύκειο γίνεται για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα των μουσικών εκδηλώσεων τόσο του Συλλόγου όσο και της συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα και ώρα στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκάδας.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

——————————————————-

Η δική μας άποψη:

Επειδή μας έκανε εντύπωση το ασυνήθιστο γεγονός, να ενημερώνει ο Δήμος για μια τέτοια αλλαγή, ερευνήσαμε το θέμα και μάθαμε πως δεν ήταν τόσο απλά τα πράγματα όπως αναφέρονται στην ανακοίνωση.

Μάθαμε λοιπόν ότι η αλλαγή απαιτήθηκε και τελικά επεβλήθη από πρόσωπο που θεώρησε πως η εκδήλωση των Βορειοηπειρωτών σ΄ εκείνο το χώρο (του 2ου Δημοτικού) θα κάνει ζημιά στην δική του εκδήλωση!

Αυτόπτης μάρτυρας δε μας διαβεβαίωσε πως οι φωνές (προς τον επικεφαλής της επιτροπής παιδείας κυρίως), αλλά και προς άλλους δημοτικούς άρχοντες, ακούγονταν μέχρι έξω στο δρόμο και μάλιστα με κλειστά τα παράθυρα!

Εξαιρετικό ενδιαφέρον πάντως θα είχε να μαθαίναμε πότε ακριβώς εδόθη η άδεια για την κάθε μια απ΄τις εκδηλώσεις του Σαββάτου 8-8-2015, ώστε να φανεί ποια εκδήλωση “παγιώθηκε” πρώτη…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *