Πολίτης έλουσε με καφέ τον βουλευτή!

βουλευτης 2

Θερμό επεισόδιο δημιουργήθηκε την Πέμπτη το βράδυ στην παραλία της Λευκάδας, μεταξύ ενός ντόπιου επιχειρατία και του βουλευτή Λευκάδας η κατάληξή του οποίου ήταν να κληθεί απ΄τον βουλευτή η αστυνομία, να συλληφθεί ο επιχειρηματίας και να βρεθούν όλοι μαζί στο τμήμα!

Η αιτία του επεισοδίου, που εξελίχθηκε σε ανταλλαγή γαλλικών και σύμφωνα με τις πληροφορίες κατέληξε σε κατάβρεγμα του αιρετού με …καφέ(!) ήταν η ψήφιση από τον αιρετό των προαπαιτούμενων (μνημόνια κ.λ.π.) την προηγούμενη νύχτα στη Βουλή!

Όμως μετά την παρέμβαση των κομματικών παραγόντων του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, (οι οποίοι έντρομοι για την πολιτική ζημιά που θα προκαλούσε  το θέμα ανέλαβαν ρόλο πυροσβέστη), η υπόθεση διευθετήθηκε κι έτσι ο βουλευτής δεν κατέθεσε τελικά μήνυση κι ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος αποφεύγοντας το αυτόφωρο την επομένη.

Θυμίζουμε ότι αν τελικά κατατίθονταν η μήνυση, θα ήταν η δεύτερη φορά που, στους λίγους μήνες της θητείας του, ο συγκεκριμένος αιρετός θα κατέληγε σε δικαστική δίωξη, μετά και την αγωγή που έχει ασκήσει πριν από λίγους μήνες κατά του εκδότη τοπικής εφημερίδας!

Σε κάθε πάντως περίπτωση, η κλήση της Αστυνομίας από κάποιον βουλευτή (και μάλιστα της “αριστεράς”) προκειμένου αυτή να συλλάβει έναν διαμαρτυρόμενο πολίτη, αποτελεί γεγονός πρωτόγνωρο για τον τόπο μας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *