Πολύ ενδιαφέρουσα η Λαϊκή Συνέλευση της Λυγιάς

Ο πρώην Δήμαρχος Χ. Καλός για την Λαϊκή Συνέλευση της Λυγιάς

Λαϊκή συνέλευση Λυγιάς.
Παραβρέθηκα χθες στη λαϊκή συνέλευση της Λυγιάς όπου συμμετείχαν ενεργά πολλοί κάτοικοι της περιοχής, με θέμα τη διαχείριση των υγρών αποβλήτων και πιο συγκεκριμένα την πορεία του έργου της επέκτασης του αποχετευτικού δικτύου σε Νικιάνα – Επίσκοπο – Λυγιά – Καρυώτες – Απόλπαινα – Τσουκαλάδες, καθώς και της αναβάθμισης του βιολογικού καθαρισμού της πόλης και της μεταφοράς του απαγωγού των επεξεργασμένων λυμάτων στην ανοιχτή θάλασσα. Δύο πολύ μεγάλα έργα για τα οποία η προηγούμενη δημοτική αρχή ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες, διασφάλισε χρηματοδοτήσεις 25.000.000 ευρώ.
Παραθέτω κάποιες σημαντικές τοποθετήσεις αιρετών στην λαϊκή συνέλευση :
– Βουλευτής Λευκάδας : «Εγώ ΔΕΝ μίλησα ποτέ για απένταξη του έργου…».
– Δήμαρχος Λευκάδας : « Η αναβάθμιση της μονάδας του βιολογικού δεν είναι αναβάθμιση, είναι ρεκτιφιέ …».
Κύριε Βουλευτά, όταν με την δική σας ανακοίνωση δημιουργήσατε την πεποίθηση στους δημότες ότι το έργο έχει ΑΠΕΝΤΑΧΘΕΙ σας είχα πει ότι “Οποιος βιάζεται σκοντάφτει και ενίοτε εκτίθεται” και επέμενα σχεδόν εμμονικά ότι το έργο ΔΕΝ έχει απενταχθεί, κινδυνεύοντας να γίνω γραφικός. Καλοδεχούμενη η μεταστροφή σας, αλλά ΕΚΤΕΘΗΚΑΤΕ.
Κύριε Δήμαρχε, αφού σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια ότι λίγο πολύ δεν αντιλαμβάνομαι καλά την ελληνική γλώσσα, σας παραθέτω τα σχετικά στοιχεία από την απόφαση ένταξης του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, για το έργο της μονάδας του βιολογικού της πόλης, τα οποία προφανώς τόσο εσείς όσο και η αρμόδια Αντιδήμαρχος αγνοείτε:
4.Φυσικό αντικείμενο της πράξης:
Υποέργο 2 «Εκσυγχρονισμός ΕΕΛ Λευκάδας»: Περιλαμβάνει την προμήθεια και εγκατάσταση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού που είναι απαραίτητος για την αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του υφιστάμενου βιολογικού καθαρισμού της πόλης Λευκάδας.
5. Παραδοτέα πράξης:
ΥΠΟΕΡΓΟ 2: Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε αποδοτική λειτουργία ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της ΕΕΛ Λευκάδας.
Εμείς μιλώντας πάντα με ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας όλα αυτά τα έργα να υλοποιηθούν για το καλό της Λευκάδας.
Τα παραπάνω αποτελούν ανάρτηση του π. Δημάρχου στον προσωπικό του λογαριασμό στα sosial media.
Ακολουθούν φωτογραφίες της Λαϊκής Συνέλευσης από την ίδια πηγή:
Ο πρώην Δήμαρχος Χ. Καλός για την Λαϊκή Συνέλευση της Λυγιάς
Ο πρώην Δήμαρχος Χ. Καλός για την Λαϊκή Συνέλευση της Λυγιάς
Ο πρώην Δήμαρχος Χ. Καλός για την Λαϊκή Συνέλευση της Λυγιάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *