Η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ στη Λευκάδα

Η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στη Λευκάδα

Έγινε την Τετάρτη (6-3-24) το απόγευμα η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Λευκάδας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο ξενοδοχείο ΙΟΝΙΑΝ ΣΤΑΡ στη Λευκάδα. Κεντρικός ομιλητής  ήταν  ο “συμπατριώτης” μας  όπως αυτοχαρακτηρίστηκε (είναι από την Σάμη της Κεφαλλονιάς), Νικόλας Φαραντούρης, καθηγητής του Ευρωπαϊκού Δικαίου Πανεπιστημίου Πειραιώς και  Σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του Προέδρου  ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, αλλά και υποψήφιος Ευρωβουλευτής στις προσεχείς Ευρω-εκλογές του Ιουνίου..

Η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στη Λευκάδα

Την εισαγωγή στην εκδήλωση αλλά και την προσφώνηση στον ομιλητή έκανε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Λευκάδας Χρήστος Γληγόρης ο οποίος και ανακοίνωσε τους υποψηφίους για την νέα Νομαρχιακή Επιτροπή που θα προκύψει από τις σχετικές εκλογές την Κυριακή, παρουσιάζοντας έναν- ένα τους παρόντες στην εκδήλωση. ..

Η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στη Λευκάδα

Ο καθηγητής-ομιλητής  ανταποκρίθηκε και ανέπτυξε με άνεση και επάρκεια το θέμα της εκδήλωσης που ήταν η επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βέβαια οι ευρωεκλογές. Στο τέλος ακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκόμενους  και απάντησε στις ερωτήσεις που του  έθεσαν.

Συμπερασματικά ήταν μια καλή πολιτική εκδήλωση που προφανώς πέτυχε τον κύριο σκοπό της,  ο οποίος βέβαια ήταν να τερματιστεί το συντομότερο η εσωστρέφεια που ταλανίζει το κόμμα της αξιωματικής Αντιπολίτευσης κατά το τελευταίο διάστημα και να μπει σε ανοδική πορεία….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *