Ο Γυμναστικός Σύλλογος στην βράβευση των κορυφαίων

Ο Γυμναστικός Σύλλογος στην βράβευση των κορυφαίων

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας στην βράβευση των κορυφαίων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου

Την Κυριακή 07/01/2024 πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα σε αίθουσα του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δημ. Χατζής» η ετήσια επίσημη τελετή βράβευσης των καλύτερων αθλητών και αθλητριών της ΕΑΣ τη χρονιά που πέρασε.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος στην βράβευση των κορυφαίων

Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν 45 αθλητές και αθλήτριες με μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα, 9 που συμμετείχαν και αγωνίστηκαν με τις εθνικές Ομάδες και οι 13 προπονητές τους, ενώ υπήρξαν και ειδικές βραβεύσεις σε πρόσωπα που έχουν συμβάλλει στην ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού της περιοχής, όπως ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Ευθύμιος Χρυσοστόμου , ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νικόλαος Γεωργάκος, ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς, καθώς και ο αθλητικός σύλλογος «ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην πανελλήνια κατάταξη. Την εκδήλωση τίμησε την παρουσία του ο Α΄ αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης και πολλοί εκπρόσωποι της τοπικής αρχής.

Από τον Γυμναστικό Σύλλογο Λευκάδας βραβεύτηκαν η Κορίνα Πολίτη , η Χριστίνα Κατωπόδη και ο Μάριος-Νικόλαος Μεσσήνης για τις νίκες τους στα αντίστοιχα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, καθώς και οι προπονητές Γιάννης Πολίτης και Χρύσα Φραγκούλη. Τα βραβεία των προπονητών και της Κορίνας Πολίτη παρέλαβε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κος Σπυρίδων Μεσσήνης, λόγω απουσίας τους.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος στην βράβευση των κορυφαίων

Με το πέρας των εορτών και των εκδηλώσεων, τα παιδιά και οι προπονητές συνεχίζουν το έργο τους, αφού σε λίγο ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις με αποκορύφωμα το Πανελλήνιο Ανωμάλου Δρόμου στα Τρίκαλα  και του Κλειστού Στίβου στο Σ.Ε.Φ.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *