Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Λευκάδας

Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Λευκάδας

Ορκίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 23-12-2023) σε μια πανηγυρική εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα συμβουλίων του Διοικητηρίου  ο νέος Δήμαρχος του Δήμου Λευκάδας κ. Ξενοφών Βεργίνης και τα νεοεκλεγέντα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και οι Πρόεδροι και τα μέλη των Συμβουλίων  των Δημοτικών Κοινοτήτων .

Η ορκωμοσία ευλογήθηκε από τον σεβ.  Μητροπολίτη Λευκάδας και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλο και τον  Επίσκοπο  Τανάγρας π.  Απόστολο  Καβαλιώτη, συνεπικορουμένων από τους Αρχιμανδρίτες π. Νικηφόρο  (Ηγούμενο Ι.Μ. Φανερομένης) και π. Ιωαννίκιο , τον Αρχιερατικό Επίτροπο και δυο Διακόνους, ενώ μετά τον θρησκευτικό όρκο ακολούθησε ο πολιτικός όρκος για έξι εκ των εκλεγέντων που τον επέλεξαν.

Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Λευκάδας

Εκτός των Αρχιερέων σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν  ο απερχόμενος Δήμαρχος (και από 1ης Ιανουαρίου 24  αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης) κ.  Χαράλαμπος Καλός, ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Θανάσης Καββαδάς, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο απερχόμενος Δήμαρχος Μεγανησίου κ. Π. Δάγλας, και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος   κ. Γ. Κατωπόδης, ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Πρεβέζης κ. Ν. Γεωργάκος, ο νέος Δήμαρχος Βόνιτσας κ. Α. Κασόλας,   ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Α. Μαρίνος, εκπρόσωποι φορέων και των Σωμάτων Ασφαλείας και πλήθος κόσμου.

Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Λευκάδας

Ο νέος Δήμαρχος κ. Ξ. Βεργίνης στην  ομιλία του προσδιόρισε σαν πρώτο στόχο του την καλλιέργεια κλίματος εμπιστοσύνης μεταξύ Δήμου και δημοτών…

<Φωτογραφίες Φ. Κολυβάς>

 

 

 

Σχολιάστε

  1. Γιωργος

    δήμαρχε συγχαρητήρια αλλά πρόσεξε ποιες δημοτικές συμβούλους για λίγο ακόμη,καλεις από Αγρίνιο και σε ανεβάζουν και φωτό..
    εκκρεμούν δικαστηρια σε βάρος τους οσονουπω..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *