Συνάντηση Βουλευτή Θ. Καββαδά με νέο Περιφ/χη Ι. Τρεπεκλή

Συνάντηση Βουλευτή Θ. Καββαδά με νέο Περιφ/χη Ι. Τρεπεκλή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα, 27 Νοεμβρίου 2023

 

Συνάντηση του Βουλευτή Ν. Λευκάδας, Θανάση Καββαδά, με τον νέο Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, κ.Ιωάννη Τρεπεκλή

 

Την πρώτη, εθιμοτυπική συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, κ. Ιωάννη Τρεπεκλή, είχε ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, στο πλαίσιο της πρώτης επίσκεψης του νέου Περιφερειάρχη μετά τις εκλογές στο νησί.

Ο κ. Καββαδάς συνεχάρη τον κ. Τρεπεκλή για τη νίκη του ίδιου και της παράταξής του στις περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου και του ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα καθήκοντά του. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα ειλικρίνειας αλλά και ισχυρής βούλησης και από τις δύο πλευρές για συνεργασία προκειμένου να προχωρήσουν έργα και δράσεις για τη Λευκάδα.

Ο Βουλευτής ενημέρωσε εν συντομία για τα κυριότερα έργα που χρειάζεται να προχωρήσουν  άμεσα στο νομό, κάνοντας μεταξύ άλλων ιδιαίτερη αναφορά στην κατασκευή του περιφερειακού δρόμου Καλαμιτσίου και του νέου δρόμου από την διασταύρωση του Πόρου έως τον Μικρό Γιαλό (Ρούδα).

Οι δύο άνδρες δεσμεύθηκαν ότι θα έχουν νέα συνάντηση μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του κ.Τρεπεκλή, μαζί και με τα νέα πρόσωπα που θα οριστούν στην περιφερειακή διοίκηση της Λευκάδας, προκειμένου να συζητηθούν εκτενώς τα έργα και οι ανάγκες της περιφερειακής ενότητας.

Σχετικά με το θέμα ο Βουλευτής δήλωσε:

«Είχα την ευκαιρία να συναντήσω στη Λευκάδα, κατά την πρώτη περιοδεία του μετά τις εκλογές, το νέο Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Τρεπεκλή. Υπάρχουν θέματα που μας ενώνουν για τα οποία επιβάλλεται να συνεργαστούμε και θεωρώ ότι υπάρχει διάθεση για συνεννόηση και για προσφορά και από τις δύο πλευρές, ώστε τα επόμενα χρόνια να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε και να ολοκληρώσουμε πολλά έργα που δρομολογήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, αλλά και να σχεδιάσουμε νέα.

Έχω αποδείξει και θα συνεχίσω να αποδεικνύω ότι ως Βουλευτής Λευκάδας επιλέγω πάντα το δρόμο της συνεργασίας και της συνένωσης δυνάμεων, και έτσι θα συνεχίσω, γιατί μόνο έτσι κερδίζει ο τόπος μας.»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *