Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή – Τα θέματα

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή – Τα θέματα

Λευκαδα 24-11-2023 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

 

Σύμφωνα με τις δ/ξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν. 4555/18 και τις δ/ξεις του άρθρου 78 του Ν. 4954/22, σας καλούμε την Τρίτη 28/11/2023 και ώρα 12:30 σε  τακτική, δια ζώσης, συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, στο Διοικητήριο, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

 

ΘΕΜΑ 1ο: Απόφαση Ο.Ε. για xορήγηση εντολής στη Δικηγόρο του Δήμου Λευκάδας με πάγια αντιμισθία Μαυρέτα Καρύδη, παράστασης και εκπροσώπησης του Δήμου Λευκάδας  ενώπιον του Moνομελούς Πρωτοδικείου Λευκάδας με την διαδικασία κατάθεσης των εκατό είκοσι ημερών  στην με  αριθμό κατάθεσης 264/2023  αγωγή του Ν.Π.Δ.Δ με την επωνυμία ΙΕΡΑ ΑΝΔΡΩΑ ΚΟΙΝΟΒΙΑΚΗ ΜΟΝΗ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ  η οποία  στρέφεται μεταξύ άλλων και  στο Δήμο Λευκάδας για διόρθωση των αρχικών εγγραφών στο Ελληνικό Κτηματολόγιο.

Εισηγήτρια: Μαυρέτα Καρύδη, δικηγόρος του Δήμου

 

ΘΕΜΑ 2ο: Απόφαση Ο.Ε. για xορήγηση εντολής στη Δικηγόρο του Δήμου Λευκάδας με πάγια αντιμισθία Μαυρέτα Καρύδη, παράστασης και εκπροσώπησης του Δήμου Λευκάδας ενώπιον του Moνομελούς Πρωτοδικείου Λευκάδας  με την διαδικασία κατάθεσης των εκατό είκοσι ημερών στην με  αριθμό κατάθεσης 150/2023  αγωγή της  Iωάννας συζύγου Δημητρίου Στραγαλινού  το γένος Ηλία Αραβανή, η οποία  στρέφεται  στο Δήμο Λευκάδας.

Εισηγήτρια: Μαυρέτα Καρύδη, δικηγόρος του Δήμου

 

ΘΕΜΑ 3ο: Απόφαση Ο.Ε. για xορήγηση εντολής στη Δικηγόρο του Δήμου Λευκάδας με πάγια αντιμισθία Μαυρέτα Καρύδη, παράστασης και εκπροσώπησης του Δήμου Λευκάδας  ενώπιον του Moνομελούς  Πρωτοδικείου Λευκάδας  με την διαδικασία κατάθεσης των εκατό είκοσι ημερών   στην με  αριθμό κατάθεσης 149/2023  αγωγή του Γεωργίου Ρεκατσίνα, του Αλεξάνδρου Ρεκατσίνα και Μυρτώς Ρεκατσίνα,  η οποία  στρέφεται μεταξύ άλλων και  στο Δήμο Λευκάδας για διόρθωση των αρχικών εγγραφών στο Ελληνικό Κτηματολόγιο.

Εισηγήτρια: Μαυρέτα Καρύδη, δικηγόρος του Δήμου

 

ΘΕΜΑ 4ο: Απόφαση Ο.Ε. για έγκριση του πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Δ.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ΝΥΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΒΑΣΛΙΚΗΣ», πρ/σμού 4.491.436,62 € χωρίς Φ.Π.Α.

Εισηγητής: Χαρίλαος Σολδάτος, Αντιδήμαρχος

 

ΘΕΜΑ 5ο: Απόφαση Ο.Ε. για έγκριση του πρακτικού της επιτροπής ηλεκτρονικού διαγωνισμού & πρακτικού εξακρίβωσης κόστους του έργου: «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ Δ.Ε ΛΕΥΚΑΔΑΣ», με προϋπολογισμό 11.610.967,74 € (χωρίς Φ.Π.Α), με α/α συστήματος ΕΣΗΔΗΣ 202018.

Εισηγητής: Χαρίλαος Σολδάτος, Αντιδήμαρχος

 

ΘΕΜΑ 6ο: Απόφαση Ο.Ε. περί έγκρισης Πρακτικών (έλεγχος δικαιολογητικών και τεχνικής προσφοράς) της Επιτροπής διενέργειας και αξιολόγησης  προσφορών του ανοικτού διαγωνισμού άνω των ορίων για την επιλογή αναδόχου για το Υποέργο 4  «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΥΔΡΙΟΥ «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ» της Πράξης «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ» Κωδ. 2023ΝΑ35500000 συνολικού προϋπολογισμού 308.760,00€ με το Φ.Π.Α.24% :59.760,00€, με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής.

Εισηγητής: Χαράλαμπος Καλός, Δήμαρχος, Πρόεδρος Ο.Ε.

 

ΘΕΜΑ 7ο: Απόφαση Ο.Ε. περί έγκρισης Πρακτικών (έλεγχος δικαιολογητικών και τεχνικής προσφοράς) της Επιτροπής διενέργειας και αξιολόγησης  προσφορών του ανοικτού διαγωνισμού άνω των ορίων για την επιλογή αναδόχου για το Υποέργο 5  «ΓΗΠΕΔΟ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ» της Πράξης «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ» Κωδ. Εν.:2023ΝΑ35500000 συνολικού προϋπολογισμού 320.726,00 € με το Φ.Π.Α.24% €, με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής»

Εισηγητής: Χαράλαμπος Καλός, Δήμαρχος, Πρόεδρος Ο.Ε.

 

ΘΕΜΑ 8ο: Απόφαση Ο.Ε. περί έγκρισης πρακτικού (ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης)  της Επιτροπής Διενέργειας  Διαγωνισμού/ αξιολόγησης προσφορών  για τον ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ , ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Δ.Ε.ΛΕΥΚΑΔΑΣ, του Κ.Α.Π.Η.  και του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, συνολικού προϋπολογισμού 205.475,21€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Εισηγητής: Χαράλαμπος Καλός, Δήμαρχος, Πρόεδρος Ο.Ε.

 

ΘΕΜΑ 9ο: Απόφαση Ο.Ε. περί έγκρισης πρακτικού (ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης)  της Επιτροπής Διενέργειας  Διαγωνισμού/ αξιολόγησης προσφορών  για τον ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό για την  «Προμήθεια οικοδομικών υλικών και ασφάλτου Δήμου Λευκάδας» με συνολική εκτιμώμενη δαπάνη 119.926,08 € με το Φ.Π.Α.24%, και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής.

Εισηγητής: Χαράλαμπος Καλός, Δήμαρχος, Πρόεδρος Ο.Ε.

 

ΘΕΜΑ 10ο: Απόφαση Ο.Ε. για έγκριση κίνησης εκτός ορίων Νομού, υπηρεσιακών  οχημάτων Δήμου Λευκάδας.

                                                                          Εισηγητής: Σπυρίδων Λύγδας, Αντιδήμαρχος

 

 

           Ο Πρόεδρος της Ο.Ε.

                                                                                                                             ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΛΟΣ

                                                                                                                                        ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

 

    ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ                                                                                                   

          Τακτικά μέλη:          

  1. Λύγδας Σπυρίδων (οριζόμενο μέλος)
    2. Τσιρογιάννης Γεώργιος (οριζόμενο μέλος)
    3. Βικέντιος Νικόλαος (εκλεγμένο μέλος)
    4. Τυπάλδος Νικόλαος (εκλεγμένο μέλος)
    5. Γιαννιώτης Παναγιώτης (εκλεγμένο μέλος)
    6. Κοντογιώργης Σπυρίδων (εκλεγμένο μέλος)
    7. Μαργέλη Μαρία (εκλεγμένο μέλος)
    8. Σκληρός Φίλιππος (εκλεγμένο μέλος)

 

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, σας παρακαλούμε να ενημερώσετε εγκαίρως τον αναπληρωτή σας.

 Αναπληρωματικά εκλεγμένα μέλη 

  1. Αργυρός Νικόλαος
    2. Σολδάτος Γεώργιος
    3. Γιαννούτσος Χαράλαμπος

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *