Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Βουλευτής Θ. Καββαδάς

Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Βουλευτής Θ. Καββαδάς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα, 21 Νοεμβρίου 2023

 

Θανάσης Καββαδάς: «Σε εξέλιξη η Β’ φάση του διαγωνισμού για το Αστυνομικό Μέγαρο Λευκάδας – Μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου η υποβολή προσφορών» –

Συναντήσεις με τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

 

Πρώτη συνάντηση με τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είχε ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς. Σε ξεχωριστές συναντήσεις ο Βουλευτής ευχήθηκε στο νέο Υπουργό, κ. Ιωάννη Οικονόμου, και τον νέο Υφυπουργό, κ. Κωνσταντίνο Κατσαφάδο, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και τους ενημέρωσε για τα θέματα που απασχολούν την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας.

Ο κ. Καββαδάς τους ευχαρίστησε για την πρόσφατη ενίσχυση της Δ.Α. Λευκάδας με 3 άτομα από τις συμπληρωματικές μεταθέσεις, καθώς και για την επισκευή του λεωφορείου μεταφοράς προσωπικού, η οποία κόστισε περίπου 40.000 ευρώ και πραγματοποιήθηκε έπειτα από σχετικό αίτημα του Βουλευτή.

Στη συνέχεια συζητήθηκε η ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας με προσωπικό, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα κτιριακά θέματα. Συζητήθηκε η πορεία των εργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη για την ανακατασκευή του Αστυνομικού Τμήματος Βλυχού, το οποίο Τετάρτη και Πέμπτη θα επισκεφθούν επιβλέποντες μηχανικοί του Αρχηγείου, καθώς και η πρόοδος στο θέμα της ανέγερσης του νέου Αστυνομικού Μεγάρου.

Η πρώτη φάση της διαδικασίας ανάθεσης σύμβασης ολοκληρώθηκε, με την προεπιλογή των υποψηφίων αναδόχων, και ήδη βρισκόμαστε στη Β’ φάση του διαγωνισμού. Μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου 2023 θα έχει ολοκληρωθεί η υποβολή δεσμευτικών προσφορών.

Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Βουλευτής Θ. Καββαδάς

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *