Εκλογές στον Σύλλογο Ιδιωτικών Υπαλλήλων “Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ”

Εκλογές στον Σύλλογο Ιδιωτικών Υπαλλήλων “Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ”

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Ν. ΛΕΥΚΑΔΑΣ & ΠΡΩΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

ΓΡΑΦΕΙΑ: Γ. ΜΕΣΣΗΝΗ 7, ΛΕΥΚΑΔΑ. ΤΗΛ – FAX: 2645022466, email: ergatlef@gmail.com

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΝΟΕΜΒΡΗ 19:30

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (πίσω από την παλιά ΔΕΗ)

 

Συμμετέχουμε μαζικά στη εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του σωματείου μας. Συζητάμε, ανταλλάσσουμε προβληματισμούς και σκέψεις, προγραμματίζουμε τη δράση μας για το επόμενο διάστημα.

Η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές του σωματείου μας είναι ανάγκη και μπορούν να αποτελέσουν το βήμα για ακόμα πιο μαζικό – δυνατό σωματείο.

Το σωματείο μπορεί να είναι στήριγμα  για κάθε ιδιωτικό υπάλληλο και εμπόδιο για κάθε εργοδοτική αυθαιρεσία.

Για να μπορούμε με καλύτερους όρους να παρεμβαίνουμε για κάθε ζήτημα που αφορά τους όρους εργασίας και διαβίωσης μας, να διεκδικούμε όλα όσα έχουμε ανάγκη και μας στερούν, να κόβουμε το βήχα σε κάθε εργοδοσία που μας κάνει κόλαση τη ζωή.

Γιατί αυτό που απασχολεί όλους μας είναι ο μισθός μας που δε φτάνει να καλύψουμε βασικές μας ανάγκες, τα ωράρια και τα προγράμματα μας που διαμορφώνονται όπως βολεύει την εργοδοσία στερώντας μας κάθε δυνατότητα προσωπικού, οικογενειακού προγραμματισμού και ξεκούρασης.

 

Γιατί δεν αντέχουμε να δουλεύουμε από πόστο σε πόστο, κάθε φορά ακόμα πιο εντατικά. Την καλοκαιρινή σεζόν η πίεση, το άγχος και η εντατικοποίηση χτυπάνε «κόκκινο».

 

Γιατί δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με την “κανονικότητα” κυβέρνησης και εργοδοσίας των 13ωρων δουλειάς κάθε μέρα, με κάθε μορφή ευέλικτης απασχόλησης, με δουλειά 7 ημέρες την εβδομάδα ακόμα και μέχρι τα ξημερώματα.

 

Όλοι οι συνάδελφοι που απευθύνθηκαν στο σωματείο όλο το προηγούμενο διάστημα για να καταγγείλουν τα όσα συμβαίνουν μέσα στους χώρους δουλειάς γνωρίζουν από πρώτο χέρι πόσο σημαντικό είναι να έχουμε σωματείο που παρεμβαίνει και υπερασπίζεται τα δικαιώματα μας, διεκδικεί με κριτήριο τις δικές μας ανάγκες, σε αντίθεση με την εργοδοσία τις κυβερνήσεις και τους ανθρώπους τους μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα.

 

Το σωματείο μας όμως δεν το αφορούν μόνο οι όροι και οι συνθήκες που εργαζόμαστε. Παίρνει θέση και για όσα απασχολούν γενικότερα τη χώρα μας, τα μεγάλα ζητήματα που πρέπει να πάρει θέση ο κάθε εργαζόμενος. Γι’ αυτό, δεν θέλουμε, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα κέρδη των πολυεθνικών των όπλων, του πετρελαίου κλπ, η χώρα μας να γίνει μιαν απέραντη στρατιωτική βάση για να σκοτώνουν τους λαούς, όπως συμβαίνει σήμερα με τον πολύπαθο παλαιστινιακό λαό.

 

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ – ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *