Ο Αντιπεριφερειάρχης Α. Κτενάς για το εκλογικό αποτέλεσμα

Ο Αντιπεριφερειάρχης Α. Κτενάς για το εκλογικό αποτέλεσμα

Δελτίο Τύπου

Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας Ανδρέα Κτενά για το αποτέλεσμα των Περιφερειακών Εκλογών

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, και επανεκλεγείς Περιφερειακό Σύμβουλος με την παράταξη «Ιόνιο Δυνατά! Κάθε νησί ψηλά» της Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλουέκανε την παρακάτω δήλωση για το αποτέλεσμα των Περιφερειακών Εκλογών:

 

«Την περασμένη Κυριακή ολοκληρώθηκαν οι Περιφερειακές εκλογές και έφεραν τη μεγάλη επιτυχία του ψηφοδελτίου του συνδυασμού μας, “Ιόνιο Δυνατά! Κάθε νησί ψηλά!” στην Π.Ε. Λευκάδας. Αφού τόσο στον πρώτο γύρο έλαβε ποσοστό 43,21% έναντι 18,20% του δεύτερου συνδυασμού, όσο και στον δεύτερο γύρο έλαβε ποσοστό 61,89% έναντι 38,11% του δεύτερου συνδυασμού.

 

Θέλω να συγχαρώ όλους τους συνυποψηφίους μου, την ομάδα του ψηφοδελτίου που αγωνιστήκαμε μαζί, με σθένος για τον κοινό στόχο.

 

Οι 3.439 σταυροί με κατατάσσουν 1ο Περιφερειακό Σύμβουλο όχι μόνο στην Λευκάδα, αλλά και σε όλα τα Ιόνια Νησιά, κι αυτό οφείλεται αποκλειστικά σε όλους εσάς!  Σας ευχαριστώ ολόψυχα, για την γενικότερη αποδοχή στο πρόσωπό μου, για την μεταξύ μας ξεχωριστή επαφή τα τελευταία τέσσερα χρόνια, που εξακολουθεί να χτίζεται μέρα με τη μέρα και χρόνο με το χρόνο!

 

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την ψήφο εμπιστοσύνης σας και την τεράστια τιμή!

 

Βεβαίως, η επιτυχία αυτή του συνδυασμού μας στην Π.Ε. Λευκάδας, δεν συνοδεύτηκε με την νίκη στις Περιφερειακές Εκλογές, όπου αυτή ανήκει στον κ. Τρεπεκλή. Οφείλω να συγχαρώ τον νέο Περιφερειάρχη και τον συνδυασμό του και παράλληλα να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο τους για το καλό όλων των νησιών μας.

 

Αυτή η εκλογική μάχη τελείωσε, όμως η παρακαταθήκη με την οποία με εφοδιάσατε είναι μεγάλη και με γεμίζει κίνητρα να προσπαθώ για ένα καλύτερο αύριο για την Λευκάδα μας.

 

Εσείς μου δείχνετε τον δρόμο!

 

Εσείς αποφασίζετε!

 

Εσείς είστε η δύναμή μου και η σχέση αλήθειας που έχουμε δημιουργήσει, έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον!

 

Ανδρέας Κτενάς

Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *