Ευχαριστήριο μήνυμα του Ξενοφώντα Βεργίνη

Ευχαριστήριο μήνυμα του Ξενοφώντα Βεργίνη

Αγαπημένοι μου Συμπατριώτες,

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες,

Σας απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Με αίσθημα ευθύνης και ειλικρίνειας, ζήτησα με τη ψήφο σας να εγκρίνετε τη συμμετοχή μου στα κοινά από τη θέση του Δημάρχου Λευκάδας.

Και η αποδοχή σας ήταν πανηγυρική.

 

Η σχέση αγάπης και εκτίμησης με όλους σας, όπως και η υπερκομματική θεώρηση όλων των Λευκαδίων Πολιτών, ανεξαρτήτως κομματικής ένταξης, υπήρξε ο γνώμονας της δημόσιας ζωής μου.

 

Γι΄ αυτό και η ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μου ήταν άμεση και άκρως συγκινητική.

Η τιμή που μου κάνατε είναι απροσμέτρητη. Όπως πάντα, θα πορευτώ μαζί με τους συνεργάτες μου, με αντικειμενικότητα, με προσήνεια, με συγκατάβαση και αποτελεσματικότητα, χωρίς διακρίσεις.

Με πρόγραμμα, συντονισμό ενεργειών και συνέπεια, στόχος μας είναι η επίλυση των προβλημάτων του Δήμου και των Πολιτών -Δημοτών, για μια πολύπλευρη ανάπτυξη του τόπου μας προς ευημερία ΟΛΩΝ.

 

Σε αυτή την κοινή μας προσπάθειά, σας θέλω καθημερινά δίπλα μου, ως συμβούλους, που με αμοιβαία πίστη, κατανόηση και αυτοπεποίθηση, θα αναδείξουμε τη Λευκάδα της προόδου, της ανάπτυξης, της ευημερίας για όλους και ιδιαίτερα της Νέας Γενιάς που μας εμπιστεύτηκε και με ανοιχτή διάθεση μας ακολούθησε.

 

Αγαπητοί μου Συνδημότες,

Το ελάχιστο που μπορώ να ανταποδώσω στην ύψιστη τιμή που μου κάνατε να με αναδείξετε Δήμαρχό σας, με τις δημοκρατικές διαδικασίες που γεννήθηκαν στη χώρα μας και που από αυτές διδάχτηκε όλος ο πολιτισμένος κόσμος είναι:

ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ.

 

Ξενοφών Βεργίνης

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *