Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δημάρχου Χαράλαμπου Καλού

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δημάρχου Χαράλαμπου Καλού

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δημάρχου Χαράλαμπου Καλού

 

Συνδημότισσες και συνδημότες,

συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από την ημέρα που με τη δική σας εντολή αναλάβαμε την υποχρέωση να πάμε τον τόπο μας μπροστά. Τέσσερα χρόνια δύσκολα, με κρίσεις παγκόσμιες αλλά και τοπικές.

 

Παραλάβαμε έναν δήμο που βρισκόταν σε υγειονομική και περιβαλλοντική κρίση με τόνους σκουπιδιών μέσα στον ιστό της πόλης. Καταφέραμε μέσα σε λίγους μήνες να το επιλύσουμε.

 

Με γνώμονα πάντα το συμφέρον των νησιών μας επιδιώξαμε και πετύχαμε ευρύτερες συνεργασίες.

 

Τέσσερα χρόνια με όραμα, οργάνωση και αποτελεσματικότητα, δημιουργήσαμε τις βάσεις πάνω στις οποίες θα στηριχθεί η επόμενη μέρα του δήμου μας.

 

Επενδύσαμε και επενδύουμε στον σχεδιασμό, την προετοιμασία, την ολοκλήρωση και την παράδοση έργων που θα βελτιώσουν τις υποδομές που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας ώστε να γίνει σύγχρονος και βιώσιμος.

 

Εργαστήκαμε και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την παροχή υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών στους δημότες και στους επισκέπτες μας, για την ταχύτερη ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών, για την ολοένα πιο βελτιωμένη καθημερινότητά μας.

 

Κοιτώντας σας στα μάτια ζητάμε την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας προς τους ανθρώπους της Αυτοδιοικητικής Κίνησης «Σύγχρονη Λευκάδα». Η οποία παραμένει μία ανεξάρτητη, ακομμάτιστη, ακηδεμόνευτη δημοτική παράταξη, ανανεωμένη και διευρυμένη.

 

Επιθυμούμε η «Σύγχρονη Λευκάδα» να αποτελέσει ξανά τη συνειδητή σας επιλογή, για το έργο και τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνουμε για τη Λευκάδα του 2030.

 

Εργαζόμαστε με εντιμότητα, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα, αναγνωρίζοντας παραλείψεις και αστοχίες.

 

Δείξαμε ότι έχουμε τη θέληση και τις ικανότητες. Έχουμε πλέον και την εμπειρία.

 

Πορευόμαστε με οδηγό το όραμά μας για τον τόπο.  Με διαχρονικό στόχο να πάμε το δήμο Λευκάδας εκεί που του αξίζει: ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, να πάμε τον τόπο μας ΜΠΡΟΣΤΑ.

 

Χαράλαμπος Καλός

Υποψήφιος Δήμαρχος Λευκάδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *