Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά στη Λευκάδα

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά στη Λευκάδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν -3- άτομα για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στη Λευκάδα
Κατασχέθηκαν, συνολικά, μεταξύ άλλων, -997,7- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, -38,5- γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), -11- δενδρύλλια κάνναβης, το χρηματικό ποσό των -445- ευρώ, -3- κινητά τηλέφωνα και -2- αυτοκίνητα

Συνελήφθησαν, χθες (23.07.2023), στη Λευκάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, -3- ημεδαποί (65, 62 και 58 ετών) και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στο νησί της Λευκάδας, τις μεσημβρινές ώρες χθες (23.07.2023), οργανώθηκε επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας, οι -3- ημεδαποί, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν διαδοχικά από τους αστυνομικούς, καθώς στην κατοχή τους, σε ι.χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 62χρονος κατά τον εντοπισμό του και σε έρευνες που ακολούθησαν σε οικίες των συλληφθέντων και σε ποιμνιοστάσιο του 58χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:
-997,7- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
-38,5- γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα),
-11- δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,70 μέτρα,
το χρηματικό ποσό των -445- ευρώ,
-3- κινητά τηλέφωνα,
εξοπλισμός ποτίσματος των δενδρυλλίων κάνναβης και
υλικά συσκευασίας.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας, στο πλαίσιο της οποίας κατασχέθηκαν, επιπλέον, -2- ι.χ. αυτοκίνητα ως μέσα μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *