Δήλωση υποψηφιότητας του Παύλου Δάγλα

Δήλωση υποψηφιότητας του Παύλου Δάγλα

 

Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες,

σε μια περίοδο σημαντικών αλλαγών και μεγάλων προκλήσεων, αλλά και ευκαιριών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και συνεπώς για τους πολίτες, οι επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία η οποία μας ενώνει σ’ ένα κοινό στόχο και σκοπό: Την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της εποχής μας και τη δημιουργία κατάλληλων προϋποθέσεων για ένα Μεγανήσι σύγχρονο, λειτουργικό, αναπτυξιακά δυναμικό και οικονομικά βιώσιμο.

Ως Δημοτική Αρχή προσπαθήσαμε σκληρά και αδιάκοπα, για να δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις υποδομές που ήδη εξυπηρετούν το κοινό συμφέρον, αλλά και για να προγραμματίσουμε όλες όσες θα συμβάλουν σε ένα ευοίωνο μέλλον για τον τόπο μας.

Εργαστήκαμε με σεβασμό προς τους πολίτες και αντιμετωπίσαμε κάθε πρόκληση με αποφασιστικότητα, αποτελεσματικότητα, διαφάνεια, σταθερότητα και ισονομία.

Δεν διστάσαμε ποτέ να αναγνωρίσουμε όσα δεν έγιναν σωστά. Ουδείς αλάθητος. Λάθη δεν κάνει αυτός που δεν κάνει τίποτα. Με καλύτερη αντίληψη των προτεραιοτήτων και των στόχων που θέλουμε να πετύχουμε, με γνώση και εμπειρία, είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες για το καλό του Μεγανησίου και των πολιτών του.

Με την δύναμή σας, είμαστε έτοιμοι να ολοκληρώσουμε όλα όσα ξεκινήσαμε μαζί. Να ολοκληρώσουμε όλα όσα μαζί οραματιστήκαμε για το Μεγανήσι και τις επόμενες γενιές.

Με απόλυτη επίγνωση της ευθύνης, με οδηγό τις αξίες και τις αρχές μου και μόνο κίνητρο μου την αγάπη μου για το Μεγανήσι, θέτω εκ νέου τον εαυτό μου στην κρίση σας και στην διάθεσή σας, ώστε με την στήριξή σας, ο τόπος μας να συνεχίσει να πορεύεται σε αναπτυξιακή τροχιά.

Μαζί με τους άξιους και ικανότατους συνεργάτες μου, επιθυμούμε να είμαστε η συνειδητή σας επιλογή και η απόδειξη πως οι πολίτες έχουν τη δύναμη να προωθήσουν ένα όραμα με ρεαλιστικούς και υλοποιήσιμους στόχους.

Σε αυτή την προσπάθεια μας σας θέλουμε αρωγούς. Μόνο ενωμένοι θα τα καταφέρουμε.

 

Με Τιμή
Δάγλας Παύλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Μεγανησίου 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *