Ευρεία σύσκεψη για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης

Ευρεία σύσκεψη για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

Λευκάδα, 27/6/2023

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευρεία σύσκεψη για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες

 

Πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο δημαρχείο Λευκάδας, την Τρίτη 27/6/2023, με αντικείμενο τη λήψη μέτρων για την πιο εύρυθμη λειτουργία της πόλης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν: o δήμαρχος Λευκάδας κ. Χαράλαμπος Καλός o διοικητής τροχαίας Λευκάδας, κ. Νώντας Κατωπόδης, οι υπολιμενάρχες κκ. Παναγιώτης Λεονταράκης και Δημήτρης Προκοπίου, ο αντιδημάρχος κ. Γιώργος Τσιρογιάννης, και ο προϊστάμενος της διεύθυνσης Η/Μ έργων και συγκοινωνιών του Δήμου Λευκάδας, κ. Θωμάς Γεωργάκης.

Πιο συγκεκριμένα, ετέθησαν από τον κ. δήμαρχο η πιο συχνή παρουσία εκπροσώπων-τροχονόμων τόσο της λιμενικής αρχής όσο και της αστυνομικής διεύθυνσης, ιδιαιτέρως τα Σάββατα, όπου υπάρχει πολύ αυξημένο ρεύμα εισόδου στο νησί της Λευκάδας.

Επιπρόσθετα, συζητήθηκαν τα θέματα της καλύτερης σήμανσης, κάτι το οποίο θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες, της αστυνόμευσης των τροχόσπιτων (παραμονής-διαμονής εκτός οργανωμένων εγκαταστάσεων), όπως επίσης και η ανάγκη αυξημένης αστυνόμευσης για την αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών των ρομά. Τέλος, αντικείμενο συζήτησης ήταν η ανάγκη ελέγχου, σε πιο τακτική βάση, των παραλιών για την αντιμετώπιση του φαινομένου της άγρας πελατών.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, και θα ακολουθήσει και αυτοψία παρουσία όλων των εμπλεκομένων μελών τις προσεχείς μέρες.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *