Επίσκεψη της Ε.Α.Α.Ι.Ν. στην Κεφαλονιά

Επίσκεψη της Ε.Α.Α.Ι.Ν. στην Κεφαλονιά

Επίσκεψη της Ε.Α.Α.Ι.Ν. στην Κεφαλονιά

 Την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023, η Ένωσή μας εκπροσωπούμενη από τον πρόεδρο Αστυνομικό Υποδιευθυντή Επαμεινώνδα Κατωπόδη, πραγματοποίησε θεσμική συνάντηση στην Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλονιάς με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κεφαλονιάς Αστυνομικό Διευθυντή κ. Ιωάννη Μπούμη και αξιωματικούς – επικεφαλής υπηρεσιών, στο σύνολο τους μέλη της Ένωσής μας. Κατά τη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κατανόησης,  αναδείχθηκαν  τα προβλήματα των αστυνομικών υπηρεσιών  της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλονιάς με κυρίαρχο την ενίσχυση τους σε προσωπικό, λόγω και της καλοκαιρινής περιόδου.

Ο πρόεδρος κατέγραψε τις προτάσεις – αιτήματα των στελεχών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλονιάς, όπου θα προβληθούν θεσμικά στην πολιτική και φυσική ηγεσία του σώματος.

Οι δράσεις του Δ.Σ. της  Ένωσής μας θα συνεχιστούν, με επισκέψεις και στις άλλες Διευθύνσεις Αστυνομίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, με σκοπό την πλαισίωση των απανταχού μελών μας, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια προς την κατεύθυνση της  προβολής και επίλυσης προβλημάτων και παθογενειών του οργανισμού μας με απώτερο στόχο την  βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

 

 

Για το Δ.Σ.

Επίσκεψη της Ε.Α.Α.Ι.Ν. στην Κεφαλονιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *