Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου-Τα θέματα

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Τα θέματα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Λευκάδα 16-06-2023

 

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

Σύμφωνα με τις δ/ξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/10 όπως αντικαταστάθηκαν με αυτές του άρθρου 74 του Ν. 4555/18,  της παρ.1β του άρθρου 177 του Ν. 4635/19 και καθώς και τις δ/ξεις του άρθρου 41  του Ν. 4954/22 & την υπ’ αρ. 375/39167/02-06-2022 Εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, σας προσκαλούμε  να προσέλθετε σε  δημόσια  δια ζώσης τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου,  που θα διεξαχθεί στο Διοικητήριο-αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, στις 20 Ιουνίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00 για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα   παρακάτω θέματα:

 

 

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

 

ΘΕΜΑ 1ο: Απόφαση Δ.Σ. για έγκριση ή μη, κανονισμού λειτουργίας περιοδικών πεζόδρομων στην κοινότητα Βασιλικής του Δήμου Λευκάδας (σχετ. η υπ΄αριθ. 8/2023 απόφαση ΕΠΖ).

                                            Εισηγητής: Σπυρίδων Λύγδας, Αντιδήμαρχος

 

ΘΕΜΑ 2ο: Απόφαση ∆.Σ. για έγκριση ή μη της μελέτης με τίτλο : «ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ  ΜΕΛΕΤΗ  ΠΕΡΙΟΔΙΚΗΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗΣ,  ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ  ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ, ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ»  (σχετ. η υπ΄αριθ.  9/2023 απόφαση ΕΠΖ).

                                        Εισηγητής: Σπυρίδων Λύγδας, Αντιδήμαρχος 

 

ΘΕΜΑ 3ο: Απόφαση Δ.Σ. για έγκριση ή μη  παράτασης της συμβατικής προθεσμίας έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ- ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΧΡΗΣΗ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟΥ ΒΑΘΕΩΣ»

Εισηγητής: Αναστάσιος Γαζής, Αντιδήμαρχος

 

ΘΕΜΑ 4ο: Απόφαση Δ.Σ. για συγκρότηση επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΣΙΜΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» προϋπολογισμού  645.161,29 €.

Εισηγητής: Χαρίλαος Σολδάτος, Αντιδήμαρχος

 

ΘΕΜΑ 5ο: Απόφαση ∆.Σ. για την 1η τροποποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης, μεταξύ Δήμου Λευκάδας και Δήμου Μεγανησίου για την υλοποίηση της πράξης με τίτλο “Δράσεις για την διαχείριση απορριμμάτων στο Δήμο Μεγανησίου”

Εισηγητής: Χαράλαμπος Καλός, Δήμαρχος

 

ΘΕΜΑ 6ο: Απόφαση ∆.Σ. για  υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ ΠΕΔ Ιονίων Νήσων, της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, των Δήμων των Ιονίων Νήσων, της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΣΑμεΑ), της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ιονίων Νήσων, της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με σκοπό την επιχειρησιακή αξιοποίηση της εφαρμογής του Μητρώου Πολιτών (Citizens Registry).

Εισηγητής: Γεώργιος  Τσιρογιάννης, Αντιδήμαρχος

 

ΘΕΜΑ 7ο: Απόφαση Δ.Σ. περί συγκρότησης Επιτροπών παρακολούθησης και παραλαβής προμηθειών και υπηρεσιών 1)ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ και 2) ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ της Πράξης «Ψηφιοποίηση, ανάδειξη και αξιοποίηση του πολιτιστικού αποθέματος του Μουσείου Άγγελος Σικελιανός Δήμου Λευκάδος» Κωδ. ΟΠΣ 5093555.

Εισηγητής: Αναστάσιος Γαζής, Αντιδήμαρχος

 

ΘΕΜΑ 8ο:  Απόφαση Δ.Σ. περί τροποποίησης της με αριθμ.687/2022/ΑΔΑ:ΩΣΣΚΩΛΙ-ΖΧΧ απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής περί συγκρότησης επιτροπών παρακολούθησης και παραλαβής προμηθειών και Επιτροπών παραλαβής υπηρεσιών, έτους 2023 (άρθρ. 221 του Ν.4412/2016).

Εισηγητής: Αναστάσιος Γαζής, Αντιδήμαρχος

 

ΘΕΜΑ 9ο:  Απόφαση Δ.Σ. περί διαγραφής ή  επιστροφής  αχρεωστήτως ή ανοικείως  εισπραχθέντων ποσών.

Εισηγητής: Αναστάσιος Γαζής, Αντιδήμαρχος

 

ΘΕΜΑ 10ο: Απόφαση ∆.Σ. για έγκριση του 2ου ΑΠΕ του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΕΠΙΣΚΕΥΗ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» προϋπολογισμού 74.000,00€.

                                Εισηγητής: Σπυρίδων Λύγδας, Αντιδήμαρχος 

 

ΘΕΜΑ 11ο: Απόφαση Δ.Σ. περί τροποποίησης – επέκτασης  σύμβασης για παροχή υπηρεσίας «ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΟΥ Δ.ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2023-2024»  .

Εισηγητής: Αναστάσιος Γαζής, Αντιδήμαρχος

 

ΘΕΜΑ 12ο: Απόφαση ∆.Σ. για έγκριση συμμετοχής του Δήμου Λευκάδας ως συνδιοργανωτή στις εκδηλώσεις Πολιτιστικών και Αθλητικών Σωματείων και Συλλόγων και επιχορήγησή τους για το έτος 2023.

Εισηγητής: Αναστάσιος Γαζής, Αντιδήμαρχος

 

ΘΕΜΑ 13ο: Απόφαση ∆.Σ. για κατανομή πιστώσεων από τους Κ.Α.Π έτους 2023, για
επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων

Εισηγητής: Νικόλαος Βικέντιος, Πρόεδρος Δ.Ε.Π, Αντιδήμαρχος

 

 

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

                                                                                                                       ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΡΟΚΚΟΣ       

      

  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *