Έφυγε από την ζωή ο Μάρκος Μόσχος

Έφυγε από την ζωή ο Μάρκος Μόσχος

Φτωχότερη η Σικελιανού από σήμερα

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 91 χρόνων ο εμβληματικός Λευκαδίτης και συνάμα ο παλαιότερος εν ζωή παραδοσιακός φωτογράφος του τόπου μας Μάρκος Μόσχος.  Γόνος προσφυγικής οικογένειας ο εκλιπών είχε σφραγίσει την πόλη μας με την παρουσία του, τόσο σαν φωτογράφος στα νιάτα του όσο και σαν συνταξιούχος κάτοικος της παραλίας Σικελιανού. στα πολλά τελευταία χρόνια.

Έφυγε από την ζωή ο Μάρκος Μόσχος

Το μπαλκόνι και η αυλή του σπιτιού του που στολίζονται από τις πλουσιότερες σε ανθοφορία μαργαρίτες, πρέπει να είναι από τα πιο πολυφωτογρφημένα σημεία της πόλης και του νησιού  μας.  Και ο ίδιος όμως, με την χαρακτηριστική του μορφή και την περιποιημένη εμφάνιση, πρέπει να ήταν  ο πιο φωτογραφημένος Λευκαδίτης από τουρίστες και επισκέπτες, είτε όταν κάθονταν όπως το συνήθιζε ανάμεσα στις μαργαρίτες του μπαλκονιού του και πάντα  κάτω απ΄ την μόνιμα αναρτημένη ελληνική Σημαία, είτε όταν έκανε την ποδηλατάδα του στην πόλη, πάνω στο κλασσικό πλην περιποιημένο ποδήλατό του και με την ελληνική σημαία να κυματίζει πάντα στο τιμόνι του!         Καλό κατευόδιο Μάρκο  στο μεγάλο σου ταξίδι.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η εξόδιος Ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας αύριο (Σάββατο 20/5/23) στις 5:00 το απόγευμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *