Η υποψήφια Πάτυ Καλού στον Ιατρικό Σύλλογο Λευκάδας

Η υποψήφια Πάτυ Καλού στον Ιατρικό Σύλλογο Λευκάδας

Συνάντηση με τον Ιατρικό Σύλλογο Λευκάδας

Στο πλαίσιο ενημέρωσής μου για τα προβλήματα του τόπου μας συναντήθηκα με τον Ιατρικό Σύλλογο Λευκάδας και συνομίλησα με εξαιρετικούς επιστήμονες που εκτιμώ βαθιά για το έργο και την πορεία τους στον τόπο μας.

Η υποψήφια Πάτυ Καλού στον Ιατρικό Σύλλογο Λευκάδας

Άκουσα με μεγάλη προσοχή τα πολύ σοβαρά προβλήματα στο χώρο της Υγείας που αφορούν μεταξύ άλλων στην υποστελέχωση του Νοσοκομείου μας, την ανύπαρκτη πρόβλεψη πρόσληψης γιατρών στα νησιά μας, την απαξίωση του τομέα της Υγείας στα νησιά μας Μεγανήσι, Κάλαμο, Καστό όπου οι συντοπίτες μας αντιμετωπίζονται ως πολίτες τρίτης κατηγορίας, την έλλειψη οργανογράμματος (απαραίτητου εργαλείου για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου), το θέμα υπαγωγής του Κέντρου Υγείας Βόνιτσας στη Λευκάδα.

 

Πρόθεσή μου σα νέος άνθρωπος που ασχολείται με τα κοινά να προασπίσω καταρχήν τη Δημόσια Υγεία, προωθώντας την οικοδόμηση ενός νέου ισχυρού ΕΣΥ, για αξιοπρεπή περίθαλψη και φροντίδα Υγείας για όλους. Στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ περιλαμβάνεται η μισθολογική αναβάθμιση των εργαζομένων του ΕΣΥ. Ακυρώνουμε τους νόμους ΝΔ για εργασιακές σχέσεις – ιδιωτικοποίηση. Μονιμοποιούμε τους επικουρικούς γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό προχωρώντας σε βάθος 4ετίας σε 15.000 προσλήψεις σε μόνιμο και λοιπό προσωπικό.

 

Να ζούμε σε ετούτη τη χώρα όπως μας αξίζει.

Η υποψήφια Πάτυ Καλού στον Ιατρικό Σύλλογο Λευκάδας

Υπαπαντή – Πάττυ Καλού

Αρχιτέκτων Μηχανικός – Μουσικός

Υποψήφια Βουλεύτρια Λευκάδας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *