Η Γεωργία Αυγερινού στο Μεγανήσι

Η Γεωργία Αυγερινού στο Μεγανήσι

Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Λευκάδα στο πλαίσιο των περιοδειών της βρέθηκε και στο Μεγανήσι. Εκεί που γεννήθηκε, μεγάλωσε εκεί που κάθε γωνιά του νησιού είναι και μία ανάμνηση, εκεί που  ζει η οικογένειά της.

Η Γεωργία Αυγερινού στο Μεγανήσι

Τα έντονα  συναισθήματα γι αυτή την επίσκεψη μετατράπηκαν σε μία μεγάλη αγκαλιά απ όλους τους συγχωριανούς της.
Η ίδια επέστρεψε στα πάτρια εδάφη για ακόμη μία φορά ως υποψήφια βουλευτής  της ΝΔ και οι συμπολίτες της περίμεναν το δικό τους άνθρωπο για να την αγκαλιάσουν και να της  ευχηθούν καλή επιτυχία.
Συζητήθηκαν τα πάντα, απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα, εντοπίστηκαν για ακόμη μία φορά τα προβλήματα που η υποψήφια βουλευτής γνωρίζει πολύ καλά και πάντα παρεμβαίνει για να βρεθούν λύσεις.
Η Γεωργία Αυγερινού μίλησε με τον καθένα ξεχωριστά. Για την οικογένειά του αλλά και τα προβλήματά του. Για τις κοινές τους στιγμές στο πέρασμα του χρόνου αλλά και για την ελπίδα και ασφάλεια που δημιουργεί  η παρουσία του  δικού τους άνθρωπου.

Η Γεωργία Αυγερινού στο Μεγανήσι
Η υποψήφια βουλευτής έφυγε από το Μεγανήσι γεμάτη δύναμη και  μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την κάλπη της 21ης Μαΐου.  Την Πέμπτη 11 Μαϊου θα βρεθεί και πάλι στο αγαπημένο της Μεγανήσι με τους άλλους δύο συνυποψηφίους της , τον Θανάση Καββαδά και τον Βασίλη Παπαχρήστο . Τότε θα έχει την ευκαιρία για άλλη μία φορά να μιλήσει και να την ακούσουν οι συγχωριανοί της .

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *