Συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛΑΣ Ι Ν με Βουλευτή Λευκάδας

     Συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών με τον Βουλευτή Λευκάδας

  Το Σάββατο 11-3-2023, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ιονίων Νήσων, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Επαμεινώνδας ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ, πραγματοποίησε επίσκεψη στον Βουλευτή Λευκάδας κ. Αθανάσιο ΚΑΒΒΑΔΑ.

Συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛΑΣ Ι Ν με Βουλευτή Λευκάδας

       Στο πλαίσιο της συνάντησης με τον κ. Βουλευτή, αναφέρθηκαν μια σειρά ζητημάτων που αφορούν τα μέλη μας που υπηρετούν στις υφιστάμενες Υπηρεσίες της Δ/νσης Αστυνομίας Λευκάδας, με πρωταρχικό αίτημα τον σχεδιασμό από το Αρχηγείο της Αστυνομίας για την  ενίσχυσή τους  με αστυνομικό προσωπικό πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, για τη παροχή όσο το δυνατόν υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών αστυνόμευσης και ασφαλείας τόσο για τους μόνιμους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες του νησιού.

Επίσης από το θεσμικό του ρόλο του ζητήθηκε η προώθηση του πάγιου και δίκαιου αιτήματος της αναγνώρισης από την πολιτεία της επικινδυνότητας του επαγγέλματος του αστυνομικού. Ο ίδιος δήλωσε ότι στηρίζει από τον θεσμικό του ρόλο τα ζητήματα του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας  και γνώρισε στον κ. Πρόεδρο αναφορικά με τα κτίρια των Αστυνομικών Υπηρεσιών του νησιού ότι ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του Αστυνομικού Τμήματος Απολλωνίων, έχει πιστωθεί ποσό και εκκρεμεί η ολοκλήρωση του διαγωνισμού για την επιλογή ανάδοχου για την πλήρη ανακαίνιση του  Αστυνομικού Τμήματος Ελλομένου, καθώς και σε ότι αφορά το κτίριο του αστυνομικού μεγάρου το οποίο θα στεγάσει το Αστυνομικό Τμήμα, το Τμήμα Ασφάλειας, το Τμήμα Τροχαίας και το επιτελείο  της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας, βρίσκεται στο τελικό στάδιο ο διαγωνισμός για την επιλογή ανάδοχου για την κατασκευή του έργου. Τέλος ο κ. Βουλευτής, αναγνώρισε τη προσφορά του Έλληνα αστυνομικού στην υπηρεσία του πολίτη και της κοινωνίας, δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή του στα αιτήματά μας και δεσμεύτηκε ότι θα προβεί στις αναγκαίες παρεμβάσεις για την προώθησή τους. Ο  Πρόεδρος ευχαρίστησε τον κ. Βουλευτή για το ενδιαφέρον του στα προβλήματα που απασχολούν τον οργανισμό μας, καθώς και για τη θέλησή του μέσω του θεσμικού του ρόλου να συμβάλλει  στην επίλυση τους.

Για το Δ.Σ.

Συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛΑΣ Ι Ν με Βουλευτή Λευκάδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *