Υπογραφή σύμβασης επισκευών στα Δημοτικά σχολεία Νυδριού και Λυγιάς

Υπογραφή σύμβασης επισκευών στα Δημοτικά σχολεία Νυδριού και Λυγιάς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα, 22 Δεκεμβρίου 2022

 

Θανάσης Καββαδάς: «Υπογράφηκε η σύμβαση για την υλοποίηση εργασιών επισκευής συνολικής αξίας 72.440,36 ευρώ στα Δημοτικά Λυγιάς και Νυδριού» –  Συνάντηση με τη Διοίκηση των Κτιριακών Υποδομών ΑΕ

 Υπογραφή σύμβασης επισκευών στα Δημοτικά σχολεία Νυδριού και Λυγιάς

Υπογράφηκε σήμερα η σύμβαση για την υλοποίηση εργασιών επισκευής στα Δημοτικά Σχολεία Νυδριού και Λυγιάς από την ΚΤΥΠ ΑΕ, συνολικής αξίας 72.440,36, έπειτα από συνάντηση που είχε στις Κτιριακές Υποδομές ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, με τον Πρόεδρο κ. Τιμολέοντα Κατσίπο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Αθανάσιο Γιάνναρη.

Στο Νυδρί, οι εργασίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν βάψιμο των εξωτερικών πλευρών του κτιρίου καθώς και του εσωτερικού αίθριου, αντικατάσταση της καμινάδας αμιάντου, βερνίκωμα των ξύλινων επιφανειών, επισκευή λουτρού, καθώς και βελτίωση των ορθοστατών μπάσκετ.

Στη Λυγιά, οι εργασίες περιλαμβάνουν αναβάθμιση γηπέδου μπάσκετ, αντικατάσταση καμινάδας αμιάντου και εγκατάσταση 2 κλιματιστικών.

Συζητήθηκε επίσης το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης ανάλογων εργασιών σε άλλα κτίρια και σχολεία της Λευκάδας, όπου έχουν γίνει αυτοψίες από τεχνικό κλιμάκιο της ΚΤΥΠ. Οι προτάσεις που έχει καταθέσει ο Βουλευτής, έπειτα από συνεννόηση τόσο με την ΚΤΥΠ, όσο και με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης Λευκάδας, αφορούν τα Δημοτικά Σχολεία Σύβρου, Καρυάς, Καρυωτών, Πόρου και Κατωχωρίου, καθώς και το κτίριο στο Νηπιαγωγείο του Βλυχού.

Σχετικά με το θέμα ο κ. Καββαδάς ανέφερε:

«Αφουγκραζόμενος τις κτιριακές ανάγκες των σχολείων της Λευκάδας, επεδίωξα τη συνδρομή της ΚΤΥΠ ΑΕ προκειμένου να δρομολογηθούν κάποιες απαραίτητες επισκευές. Τους προηγούμενους μήνες επισκεφθήκαμε μαζί με τεχνικό κλιμάκιο κάποιες δομές, μεταξύ των οποίων τα Δημοτικά Σχολεία Νυδριού και Λυγιάς για να προχωρήσουν εργασίες επισκευών.

Σήμερα, οι επισκευές αυτές μπήκαν σε τροχιά υλοποίησης. Στόχος μου, να μην σταματήσουμε εδώ αλλά να συνεχίσουμε και με άλλα σχολεία, αφού πολλά κτίρια έχουν ανάγκη ανακαίνισης, κάτι που ήδη δρομολογούμε μαζί με την ΚΤΥΠ ΑΕ.

Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον Πρόεδρο κ. Τιμολέοντα Κατσίπο όσο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Αθανάσιο Γιάνναρη, διότι συστηματικά ανταποκρίνονται στα αιτήματα της Λευκάδας που τους μεταφέρω, είτε πρόκειται για τον εξοπλισμό του Νοσοκομείου μας, είτε για το Αστυνομικό Μέγαρο ή για τα σχολεία μας. Είναι μια ακόμα κρατική δομή που έχουμε αξιοποιήσει και με την οποία θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε ώστε να αντλήσουμε το μέγιστο που μπορεί να προσφέρει στη Λευκάδα.

Συνεχίζουμε, αφουγκραζόμαστε τους φορείς και τους πολίτες, απαντάμε στις ανάγκες με έργα.»

Υπογραφή σύμβασης επισκευών στα Δημοτικά σχολεία Νυδριού και Λυγιάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *