Δελτίο Τύπου της Εταιρείας Notion – Ανάπτυξη Ακινήτων A E

Δελτίο Τύπου της Εταιρείας Notion – Ανάπτυξη Ακινήτων A E

Από την εταιρεία                                                                                                            Λευκάδα 18/10/2022

Notion – Ανάπτυξη Ακινήτων Α.Ε.

 

Σε συνέχεια τοποθετήσεων που έχουν δημοσιευτεί από φορείς της Λευκάδας όπου γίνεται λόγος για κοινωνική αναστάτωση, θέλουμε να διευκρινίσουμε τα παρακάτω :

  • Οι ενέργειες στις οποίες έχουμε προχωρήσει, σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν μεθόδους εκφοβισμού και εξόντωσης, όπως ορισμένοι προσπαθούν να τις παρουσιάσουν.
  • Το αναφαίρετο δικαίωμα της εταιρείας να προστατεύσει μέσω της νομικής οδού τη φήμη, το κύρος και την αξιοπιστία της, από ύβρεις και ψεύδη, είναι δυστυχώς ο μοναδικός θεσμικά εφικτός τρόπος για εμάς.
  • Χαρακτηρισμοί, όπως «πορνεία, βιζιτούδες και τι άλλο τα συνοδεύει …» που δημόσια διατυπώθηκαν στην προσπάθεια κάποιων να δυσφημίσουν μια εταιρεία με διεθνή αναγνώριση, είχαμε την ελπίδα ότι θα είχαν καταδικαστεί από τους φορείς της Λευκάδας.
  • Ψεύδη, όπως οι αναφορές σε «πώληση του Κάστρου, καταστρατήγηση αποφάσεων του ΚΑΣ» κλπ, με στόχο μέσα από την παραπληροφόρηση να διαμορφωθεί μαζικά αρνητικό κλίμα στην Λευκάδα, πιστεύαμε ότι θα είχαν διαψευστεί από εκείνους που ξεκίνησαν, δρομολόγησαν, συνέχισαν και έφτασαν μέχρι το τελευταίο στάδιο την διαδικασία του διαγωνισμού.

Δυστυχώς όμως, εκείνοι που όφειλαν να προστατεύσουν πρωτίστως τις δικές τους καθόλα νόμιμες διαδικασίες, καθώς και την εταιρεία μας η οποία συμμετείχε σε αυτές με απόλυτα διαφανείς και νόμιμες ενέργειες, δεν το έπραξαν, με αποτέλεσμα να υποστούμε όλη αυτή την λασπολογία.

Δηλώνουμε απερίφραστα, ότι εφόσον ανακληθούν δημόσια όσα συκοφαντικά ειπώθηκαν σε βάρος της εταιρείας, έχουμε την πρόθεση να αποσυρθούμε από τις νομικές διαδικασίες.

Η εταιρεία μας, δεν είχε και δεν έχει καμιά απολύτως πρόθεση να διαταράξει την συνοχή της τοπικής κοινωνίας και άλλωστε έχουμε δηλώσει ότι είμαστε θετικοί σε κάθε καλόπιστο διάλογο.

Κλείνοντας, καλούμε τους επίσημους φορείς που εμπλέκονται στην διαδικασία να προχωρήσουν άμεσα –όπως οφείλουν- στις απαιτούμενες από αυτούς ενέργειες ολοκλήρωσης της παραχώρησης ώστε να καταστεί δυνατή – πάντα σε καθεστώς νομιμότητας – η έναρξη υλοποίησης της επένδυσης, που μόνο θετικά δεδομένα μπορεί να παρέχει στο νησί και που πολύ σύντομα αυτό θα είναι αντιληπτό ακόμα και στους πιο κακόπιστους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *